Systemkrav för att casta från Chrome

Chromecast finns för alla plattformar, bland annat Chrome OS, Windows, Mac OS X och Linux. Det finns inga specifika maskinvarukrav för att installera eller använda Cast-knappen.

Det finns dock vissa krav för att casta video från en flik i Chrome beroende på vilka kvalitetsinställningar du har valt. Om de lägsta systemkraven inte är uppfyllda går det bara att casta webbsidor, bilder och bildspel. Videoinnehåll kommer inte att fungera bra. En bra Wi-Fi-anslutning krävs också både för Chromecast och för datorn om det ska fungera bra.

Obs! Det är inte samma systemkrav för att casta från Chrome som för att konfigurera Chromecast.

Operativsystem

Systemrekommendation

Lägsta systemkrav

Windows

• Andra generationens Core i5-processor (över 2 GHz), tredje/fjärde generationens Core i5-processor eller motsvarande
  • Windows 7 eller senare
  • Core i3 eller motsvarande
  • Windows 7 eller senare

Apple OS X

• Macbook Pro 2011 eller senare, Macbook Air 2012 eller senare
  • OS X 10.9 eller senare
  • Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011
  • OS X 10.9 eller senare

Chrome OS

• Alla modeller från 2014 eller senare, Haswell-baserade modeller från 2013 och Samsung Chromebook 2

Ej tillämpligt

Linux

• Varierar beroende på vilken distribution av operativsystemet det gäller, vilka drivrutiner som stöds och vilken grafisk skrivbordsmiljö som används

Rekommenderad GPU Minimikrav på GPU
Intel HD4000 eller likvärdigt Intel HD3000 eller likvärdigt

Om du är osäker på datorns specifikationer läser du artikeln om CPU och GPU i hjälpcentret.

Testa felsökningstipsen för Chromecast om det blir problem med Chromecast-enheten.

Mac OS och OS X är registrerade varumärken som tillhör Apple Inc. Windows är ett registrerat varumärke som tillhör Microsoft Inc. iOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Inc. Netflix-logotypen är ett varumärke som tillhör Netflix, Inc. Netflix finns i vissa länder. Mer information hittar du på www.netflix.com.