Systemkrav for casting fra Chrome

Chromecast er tilgjengelig på alle plattformer, inkludert Chrome OS, Windows, Mac OS X og Linux. Det er ingen spesifikke krav til maskinvare for å installere eller bruke cast-ikonet.

Casting av video fra faner i Chrome-nettleseren har imidlertid spesifikke krav som avhenger av hvilke kvalitetsinnstillinger du har valgt. Systemer som ikke oppfyller disse minimumskravene, kan bare caste nettsider, bilder og lysbilder. Slike systemer fungerer ikke godt for videoinnhold. God ytelse forutsetter også at du har en god Wi-Fi-tilkobling på både Chromecasten og datamaskinen.

Merk: Systemkravene for casting fra Chrome er ikke de samme som systemkravene for konfigurering av Chromecast.

Operativsystem

Anbefalt

Minstekrav

Windows

• Andregenerasjons Core i5-prosessor (2 GHz +), tredje-/fjerdegenerasjons Core i5-prosessor, eller tilsvarende
  • Windows 7 eller nyere
  • Core i3 eller tilsvarende
  • Windows 7 eller nyere

Apple OS X

• Macbook Pro 2011 eller nyere og Macbook Air 2012 eller nyere
  • OS X 10.9 eller nyere
  • Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011
  • OS X 10.9 eller nyere

Chrome OS

• Alle 2014-modeller og nyere, Haswell-baserte modeller som ble lansert i 2013, og Samsung Chromebook 2

Ikke relevant

Linux

• Resultatene varierer avhengig av driverstøtten, skrivebordsmiljøet og hvilken OS-distribusjon du har

Anbefalte grafikkprosessorer Minstekrav for grafikkprosessor
Intel HD4000 eller tilsvarende Intel HD3000 eller tilsvarende

Hvis du er usikker på spesifikasjonene for datamaskinen din, kan du ta en titt på brukerstøtteartikkelen om prosessorer og GPU.

Hvis du har problemer med Chromecasten din, kan du prøve feilsøkingstipsene våre for Chromecast.

Mac OS og OS X er registrerte varemerker som tilhører Apple Inc. Windows er et registrert varemerke som tilhører Microsoft Inc. iOS er et registrert varemerke som tilhører Cisco Inc. Netflix-logoen er et varemerke som tilhører Netflix, Inc. Netflix er tilgjengelig i spesifikke land. Du finner mer informasjon på www.netflix.com.