Chromesta striimauksen järjestelmävaatimukset

Chromecast on saatavilla kaikille käyttöympäristöille, kuten Chrome-käyttöjärjestelmälle, Windowsille, Mac OS X:lle ja Linuxille. Cast-painikkeen asennus ja käyttö on mahdollista kaikilla laitteilla.

Chromen välilehdellä toistettavan videon suoratoistoa koskevat kuitenkin tietyt järjestelmävaatimukset, jotka riippuvat valitsemistasi laatuasetuksista. Jos järjestelmäsi ei täytä näitä vaatimuksia, voit näyttää vain verkkosivuja, kuvia ja diasarjoja, eikä videosisällön toistaminen toimi hyvin. Paras toistokokemus edellyttää myös, että Chromecastillasi ja tietokoneellasi on vakaa Wi-Fi-yhteys.

Huom. Chromesta striimauksen vähimmäisvaatimukset eivät ole samat kuin Chromecastin käyttöönoton vähimmäisvaatimukset.

Käyttöjärjestelmä

Suositukset

Vähimmäisvaatimukset

Windows

• 2. sukupolven Core i5 (2 GHz tai enemmän), 3./4. sukupolven Core i5 tai vastaava suoritin
  • Windows 7 tai uudempi
  • Core i3 tai vastaava
  • Windows 7 tai uudempi

Apple OS X

• Macbook Pro 2011 tai uudempi, Macbook Air 2012 tai uudempi
  • OS X 10.9 tai uudempi
  • Macbook Pro 2010, Macbook Air 2011
  • OS X 10.9 tai uudempi

Chrome-käyttöjärjestelmä

• Kaikki vuoden 2014 mallit ja sitä uudemmat, vuoden 2013 Haswell-pohjaiset mallit ja Samsung Chromebook 2

Linux

• Tulokset vaihtelevat riippuen käyttöjärjestelmän jakeluversiosta, ajurituesta ja työpöytäympäristöstä

Grafiikkasuorittimen suositukset Grafiikkasuorittimen vähimmäisvaatimukset
Intel HD4000 tai vastaava Intel HD3000 tai vastaava

Jos et ole varma tietokoneesi laitteistosta, tutustu suorittimia ja grafiikkasuorittimia koskevaan ohjekeskuksen artikkeliin.

Jos sinulla on ongelmia Chromecast-laitteen kanssa, kokeile Chromecastin vianetsintävinkkejä.

Mac OS ja OS X ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows on Microsoft Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Cisco Inc:n rekisteröity tavaramerkki. Netflix-logo on Netflix, Inc:n tavaramerkki. Netflix on saatavilla tietyissä maissa. Saat lisätietoja osoitteesta www.netflix.com.