Videoiden suoratoisto Chromecast-yhteensopivista sovelluksista televisioon

Suoratoistamalla suosikkisovelluksesi televisioon voit nauttia niistä helposti isolle näytölle optimoituina. Voit jopa käyttää mobiililaitettasi tai tablettiasi kaukosäätimenä ja hallinnoida niiden avulla esimerkiksi toistoa ja äänenvoimakkuutta. Aloitetaan!

Jos haluat katsoa ohjeet videolta, tutustu tämän artikkelin lopussa olevaan YouTube-videoon. Vaihe vaiheelta etenevät ohjeet voit lukea alta.

Ennen suoratoiston aloittamista

1. Yhdistä mobiililaite, tabletti tai tietokone Wi-Fi-verkkoon.
  2. Suoratoistoon käytettävän mobiililaitteen, tabletin tai tietokoneen täytyy olla yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa. Huom. Jos haluat antaa vieraiden suoratoistaa sisältöä ilman yhteyden muodostamista Wi-Fi-verkkoosi, tutustu Guest Moden määritysohjeisiin.
  3. Päivitä Chromecast-yhteensopiva sovellus uusimpaan versioon. Voit tarkistaa käytössä olevan sovellusversion ja saatavilla olevat päivitykset Google Play Kaupassa tai Apple App Storessa.

Sisällön suoratoistaminen Chromecast-yhteensopivasta sovelluksesta televisioon

1. Varmista, että suoratoistoon käytettävä mobiililaite, tabletti tai tietokone on yhteydessä samaan Wi-Fi-verkkoon Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.
  2. Avaa Chromecast-yhteensopiva sovellus.
  3. Kosketa Cast-painiketta Inactive cast extension . Huom. Cast-painikkeen sijainti voi vaihdella Chromecast-yhteensopivien sovellusten välillä.
  4. Valitse laite, johon haluat suoratoistaa sisältöä.
  5. Kun yhteys on muodostettu, Cast-painikkeen väri vaihtuu. Näin tiedät, että yhteys on muodostettu.
  6. Nyt voit suoratoistaa videoita, elokuvia ja TV-ohjelmia suoraan televisioosi.
  7. Voit lopettaa suoratoiston koskettamalla Cast-painiketta ja sitten Katkaise yhteys.

Suoratoistettavan sisällön löytäminen

Suosituissa Chromecast-yhteensopivissa sovelluksissa on paljon loistavaa sisältöä, ja haluamme sinun huomaavan kaikki hyvät kappaleet ja podcastit.

Google Home ‑sovelluksen Tutustu-välilehdellä voit selata ja etsiä sisältöä Chromecast-yhteensopivista sovelluksista, joita et ole vielä asentanut. Lue lisätietoja uuden sisällön löytämisestä klikkaamalla tätä. Voit myös tutustua Chromecast-yhteensopivien sovellusten ja saatavilla olevien sisältöjen luetteloon.

Jos haluat lisätietoja sisällön kehittämisestä Chromecastille, siirry Chromecast-kehittäjien ohjekeskukseen.

Huom. Suoratoisto saattaa olla käytettävissä myös kannettavalla tietokoneellasi Chromecast-yhteensopivien sovellusten verkkosivustojen kautta. Lisätietoja saat Chromecast-yhteensopivia sovelluksia ja välilehden suoratoistoa käsittelevästä artikkelistamme. Jos haluat suoratoistaa sisältöä Chromesta, varmista, että Chrome-selaimeen on asennettu Cast-painike.

Jos kodissasi on käytössä vähintään kaksi erillistä verkkoa, Android-laitteesi saattaa vaihdella automaattisesti niiden välillä signaalin vahvuuden perusteella. Tämä voi vaikuttaa Cast-painikkeen näkymiseen sovelluksissa.

Voit estää Android-laitteen automaattisen vaihtelun verkkojen välillä muokkaamalla sen Wi-Fi-asetuksia. Poistamalla ylimääräisten Wi-Fi-verkkojen tiedot asetuksista varmistat, että Android-laitteesi käyttää samaa verkkoa Chromecastin tai Chromecast Built-In ‑television kanssa.

Jos Chromecast-yhteensopivan sovelluksen käytössä esiintyy ongelmia, tutustu Chromecast-vianetsintävinkkeihin.

Mac OS ja OS X ovat Apple Inc:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Windows on Microsoft Inc:n rekisteröity tavaramerkki. iOS on Cisco Inc:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Netflix-logo on Netflix, Inc:n tavaramerkki. Netflix on saatavilla tietyissä maissa. Rajoittamaton suoratoistojäsenyys vaaditaan. Saat lisätietoja osoitteesta www.netflix.com.