Cast video fra Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn

Når du caster til dit fjernsyn, kan du se indhold fra dine yndlingsapps på husets største skærm. Du kan bruge din mobilenhed eller tablet som fjernbetjening og styre alt fra afspilning til lydstyrke via Google Home-appen.

Før du begynder at caste

1. Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk på din mobilenhed, tablet eller computer.
  2. Den mobilenhed, tablet eller computer, du bruger til at caste, skal være på det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast eller dit fjernsyn med indbygget Chromecast.
  3. Du skal have den nyeste version af den Chromecast-kompatible app. Du kan altid tjekke, om du har den nyeste version, ved at gå til Google Play Butik eller Apple App Store og se, om der er opdateringer til appen.

Cast fra Chromecast-kompatible apps til dit fjernsyn

1. Sørg for, at den mobilenhed, tablet eller computer, du bruger til at caste, er på det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast eller dit fjernsyn med indbygget Chromecast.
  2. Åbn en Chromecast-kompatibel app.
  3. Tryk på Cast-knappen Inactive cast extension .
    • Bemærk! Cast-knappen er ikke placeret samme sted i alle Chromecast-kompatible apps.
  4. Tryk på den enhed, du vil caste til.
  5. Når du har forbindelse, skifter Cast-knappen farve, så du ved, at der er oprettet forbindelse.
  6. Du kan nu caste videoer, film og tv-serier direkte til dit fjernsyn.
  7. Hvis du vil stoppe med at caste, skal du trykke på Cast-knappen og såAfbryd forbindelse.

Få yderligere hjælp til Android-telefoner ved at gå til Cast musik og video fra din telefon til en enhed.

Cast fra Chromecast-kompatible apps på iOS 13-enheder

1. Sørg for, at den mobilenhed, tablet eller computer, du bruger til at caste, er på det samme Wi-Fi-netværk som din Chromecast eller dit fjernsyn med indbygget Chromecast.
  2. Åbn en Chromecast-kompatibel app.
  3. Hvis den kræver lokationstilladelse, skal du trykke på Ja.
    1. Nogle Cast-kompatible apps kan anmode om lokationstilladelse, og de kan muligvis ikke caste, hvis du ikke giver denne tilladelse.
  4. Tryk på Cast-knappen Inactive cast extension i den Chromecast-kompatible app.
    1. Cast-knappen er ikke placeret samme sted i alle Chromecast-kompatible apps.
  5. Tryk på den enhed, du vil caste til.
  6. Hvis du ikke kan caste, skal du muligvis vente, indtil den Chromecast-kompatible app udgives i en ny version, som understøtter casting på iOS-enheder med iOS 13.

Bemærk, at casting også kan aktiveres via din computer på websites for Chromecast-kompatible apps. Få flere oplysninger ved at gå til Chromecast-kompatible websites og casting af en fane. Før du kan caste fra Chrome, skal du tjekke, at Cast-knappen er installeret i din Chrome-browser.

Hvis der er 2 eller flere isolerede netværk til rådighed i dit hjem, skifter din Android-enhed muligvis automatisk mellem netværkene alt efter signalstyrken. Dette kan have indflydelse på, om du kan se Cast-knappen i apps eller ej.

Android-brugere kan gå til Wi-Fi-indstillingerne på deres enhed og glemme "Netværk B" for at undgå automatisk netværksskift og sikre, at Android-enheden har forbindelse til det samme "Netværk A" som Chromecast-enheden eller fjernsynet med indbygget Chromecast.

Hvis du har problemer med en Chromecast-kompatibel app, kan du prøve vores fejlfindingstips til Chromecast.

Mac OS og OS X er registrerede varemærker tilhørende Apple Inc. Windows er et registreret varemærke tilhørende Microsoft Inc. iOS er et registreret varemærke tilhørende Cisco Inc. Netflix-logoet er et varemærke tilhørende Netflix, Inc. Netflix er tilgængeligt i udvalgte lande. Få flere oplysninger på www.netflix.com.