Felsöka Chromecast Voice Remote

Gör så här om Chromecast Voice Remote inte fungerar:

1. Ta bort båda batterierna från fjärrkontrollen.
  2. Titta på LED-lampan medan du sätter i batterierna i fjärrkontrollen igen. Om LED-lampan inte blinkar två gånger fortsätter du till nästa steg.
  3. Klart på två sekunder: Medan du tittar på LED-lampan tar du bort batteriet som är närmast volymknappen följt av sätter tillbaka det följt av upprepa.
    • Om LED-lampan ändå inte blinkar två gånger upprepar du det här steget.
  4. Kontrollera att LED-lampan blinkar två gånger när du byter ut båda batterierna mot de ursprungliga batterierna som följde med fjärrkontrollen. Om dessa batterier inte är tillgängliga använder du två nya AAA-batterier på 1,5 V.
  5. Ta bort båda batterierna följt av vänta fem minuter följt av kontrollera att LED-lampan blinkar två gånger när du sätter tillbaka batterierna.

Om fjärrkontrollen fortfarande inte fungerar fortsätter du till nästa steg.

Obs! När du återställer standardinställningarna på enheten återställs den till de inställningar den hade från början. När du gör detta raderas din data. Åtgärden går inte att ångra.

1. Om Chromecast Voice Remote är parkopplad med Chromecast med Google TV kopplar du bort den:
    1. Om du vill navigera på tv-skärmen konfigurerar du telefonen som en virtuell fjärrkontroll.
    2. Öppna kontoprofilen på tv-skärmen följt av Inställningar följt av Fjärrkontroller och tillbehör.
    3. Välj Chromecast-fjärrkontroll följt av Glöm följt av Ja.
  2. Återställ standardinställningarna för Chromecast Voice Remote:
    1. Ta bort batterierna följt av vänta fem minuter.
    2. Sätt i batterierna igen medan du håller hemknappen nedtryckt.
    3. Fortsätt att hålla hemknappen nedtryckt medan LED-lampan börjar lysa med fast sken.
    4. Släpp knappen när lampan börjar pulsera.
  3. Om fjärrkontrollen inte parkopplades automatiskt håller du bakåtknappen och hemknappen nedtryckta i tre sekunder.
  4. Om fjärrkontrollen fortfarande inte parkopplades väljer du Parkoppla en fjärrkontroll eller ett tillbehör på tv:n följt av återställ fjärrkontrollen till standardinställningarna igen följt av vänta på att fjärrkontrollen visas på skärmen följt av tryck på knappen Välj på telefonen.
  5. Om fjärrkontrollen fortfarande inte fungerar återställer du standardinställningarna på Chromecast med Google TV:
    1. Kontrollera att Chromecast är ansluten till tv:n och påslagen.
    2. Håll knappen på baksidan av Chromecast-enheten nedtryckt.
    3. Fortsätt att hålla knappen nedtryckt medan LED-lampan tänds och blinkar gult.
    4. När lampan lyser med fast vitt sken släpper du knappen följt av vänta tills enheten har återställts.
  6. Återställ fjärrkontrollen till standardinställningarna igen.
  7. Konfigurera Chromecast med Google TV och Voice Remote