Bruk telefonen som en virtuell fjernkontroll

Telefonen kan fungere som en Chromecast-fjernkontroll og et nyttig inndataverktøy for Google eller Android TV.

Dette trenger du for å komme i gang

Koble til den virtuelle fjernkontrollen

Fra Google Home-appen

1. Slå på TV-en og Google TV- eller Android TV-enheten.
  2. Åpne Google Home-appen Hjem på mobilenheten din.
  3. Trykk på Google TV- eller Android TV-enheten du vil kontrollere.
  4. For å bruke den virtuelle fjernkontrollen, trykk på Åpne fjernkontrollen.

Fra Google TV-appen

1. Åpne Google TV-appen på Android-telefonen din.
  2. Trykk på Fjernkontroll nede til høyre.
  3. Trykk på Søker etter enheter øverst.
  4. Velg enheten din.
  5. Følg veiledningen på telefonen og TV-en for å fullføre tilkoblingen.
  6. Etter tilkoblingen kan du bruke telefonen eller fjernkontrollen.

For å løse problemer med den virtuelle fjernkontrollen for Google TV, se artikkelen Bruk telefonen som fjernkontroll for Google TV.

Fra Android-enheten din

1. Sveip ned to ganger fra toppen av skjermen.
  2. Trykk på Endre Endre nederst til venstre.
  3. Trykk og hold på TV-fjernkontrollen, og dra den dit du vil ha den.

Grunnleggende kontroller

Du kan bruke telefonen på samme måte som en vanlig fjernkontroll.

• Skriv på TV-en med tastaturet på telefonen
  • Naviger i TV-appene din ved å sveipe på telefonen
  • Kontrollér medieavspilling, for eksempel ved å sette på pause, spille av og spole tilbake
  • Få tilgang til innstillinger, bokmerker og inndata, bruk merkevareknapper, og se på TV