Lær og utforsk på en personlig Chromebook

For å hjelpe barnet ditt med skolearbeid hjemme, for eksempel lekser eller hvis skolen er stengt, kan du konfigurere en personlig Chromebook med enten en skolekonto eller en foreldreadministrert konto.

Konfigurer og koble til familiens Chromebook

1. Konfigurer Chromebooken din

• Slå på enheten og følg veiledningen på skjermen for å konfigurere Chromebooken. For å velge kontoen du vil konfigurere, merk av for «Logg på en bestemt konto».
    • Finn ut hvordan du overfører filer og bokmerker fra en gammel datamaskin hvis du må bytte til en Chromebook.
  2. Koble til Wi-Fi

3. Koble til Bluetooth-enheter

Logg på en bestemt konto

1. Logg på med en skoleutstedt Google-konto

• For å gjøre skolearbeid må barnet ditt være logget på en skoleutstedt Google-konto.
    • For å få informasjon om barnets skolekonto kan du spørre skolen eller læreren til barnet.
    • Når barnet ditt bruker en skolekonto, er det bare skolen som kan holde øye med barnets aktivitet.

Tips: Hvis du har logget på barnets Chromebook med en personlig Google-konto, må du logge av. Velg deretter Legg til person, og legg til Google-kontoen barnet har fått fra skolen.
  2. Logg på med en Google-konto med foreldretilsyn

3. Legg til brukere på Chromebook

Administrer barnets konto

1. Bruk personlige Chromebook-enheter med en skoleutstedt Google-konto

• Hvis barnet ditt bruker en Google-konto fra skolen, kan skolen angi retningslinjer for å begrense enkelte apper og nettsteder.
  2. Bruk personlige Chromebook-enheter med en foreldreadministrert Google-konto

3. Hold øye med innhold for en foreldreadministrert Google-konto

Utforsk familiens Chromebook

1. Tilpass tilgjengelighetsfunksjoner

2. Installer Android-apper

3. Design med Canvas