Administrer Google-konti på din Chromebook

Du kan administrere dine Google-konti og angive tilladelser til tredjepartsapps på din Chromebook.

Manage Accounts on your Chromebook

Tilføj yderligere konti på din Chromebook

Hvis du har flere Google-konti, som du vil bruge samtidig, kan du tilføje dem på din Chromebook. Når du tilføjer en konto, kan du bruge den sammen med websites og Android-apps.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg din Google-konto øverst i sektionen "Konti".
  4. Vælg Tilføj Google-konto.
  5. Følg vejledningen på skærmen.

Tip! Du kan også lade andre logge ind på din Chromebook med deres Google-konti.

Skift mellem Google-konti på din Chromebook
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Strøm og derefter Log ud.
  3. Vælg den Google-konto, du vil bruge.
  4. Angiv din adgangskode.

Tip! Du kan også:

Log ud af en Google-konto på din Chromebook
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Strøm og derefter Log ud.
Fjern en konto fra din Chromebook

Hvis der er en Google-konto på din Chromebook, du ikke længere bruger regelmæssigt, kan du fjerne kontoen.

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg din Google-konto øverst i sektionen "Konti".
  4. Vælg Mere ud for kontonavnet.
  5. Vælg Fjern denne konto.
Vigtigt! Når du fjerner en konto, fjernes den kun fra din Chromebook, og du logges ud af alle apps og websites, hvor du brugte den pågældende konto. Selve Google-kontoen, herunder data og indstillinger, findes stadig.
Opdater dine Google-konti
Hvis du opdaterer din Chromebook til ChromeOS version 76 eller nyere, kan du også opdatere dine eksisterende Google-konti på din Chromebook, så du kan bruge dem på flere websites og i flere Android-apps.
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg din Google-konto øverst i sektionen "Konti".
  4. Vælg Opdater konto ud for kontoen.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
Oplysninger, der deles med Android-apps, Chrome-udvidelser og websites

Android-apps, Chrome-udvidelser eller websites, du bruger, kan have adgang til din Google-konto.

Når du føjer en Google-konto til din Chromebook:

• Android-apps: Dine mails og kontakter deles med de Android-apps, som du har givet adgang til dine kontakter.
  • Chrome-udvidelser: Dine oplysninger deles ikke, medmindre du giver udvidelsen for den pågældende konto, adgang til dem.
  • Websites: Dine oplysninger deles ikke, medmindre websitet har valgmuligheden "Log ind med Google". Hvis du vælger at logge ind med din Google-konto, får du vist en liste over de tilladelser, som websitet anmoder om. Du kan fravælge at dele dine oplysninger i alle ovenstående punkter.
Se, hvilke Android-apps der har adgang til dine kontakter

Apps, udvidelser og websites i Chrome og Google Play kan bruge dine Google-konti til at give dig en personligt tilpasset oplevelse, afhængigt af tilladelserne.

Vigtigt! Hvis du har givet en app adgang til dine kontakter, kan appen se kontakterne på alle de Google-konti, du er logget ind med.
Sådan tjekker du, hvilke Android-apps der har adgang til dine kontakter
  1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Vælg Google Play Butik i sektionen "Apps".
  4. Vælg Administrer Android-præferencer og derefter Apps og notifikationer.
  5. Vælg Apptilladelser og derefter Kontakter.