Restablir la configuració de fàbrica de Chromebook

En restablir les dades de fàbrica, s'esborraran totes les dades d'usuari de la unitat de disc dur del Chromebook, inclosos tots els fitxers de la carpeta Baixades. També s'esborrarà la majoria d'informació del dispositiu no relacionada amb l'usuari, però es conservaran unes quantes dades de diagnòstic i d'operacions.

Abans de dur a terme el restabliment, creeu una còpia de seguretat dels fitxers a Google Drive o en una unitat de disc dur externa. Els fitxers emmagatzemats en aquestes ubicacions no se suprimiran en restablir les dades de fàbrica.

Nota: si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu, no podreu restablir-lo. Demaneu a l'administrador que en netegi les dades i torneu a inscriure el dispositiu a la xarxa de la feina o del centre educatiu.

Abans de restablir les dades de fàbrica del Chromebook

Pas 1: assegureu-vos que el restabliment sigui necessari

És recomanable restablir el Chromebook en les situacions següents:

• Si es mostra el missatge "Restabliu aquest dispositiu Chrome".
  • Si teniu problemes amb la configuració o amb el perfil d'usuari.
  • Si heu reiniciat el dispositiu Chromebook i, tot i així, no funciona correctament.
  • Si voleu canviar el propietari del dispositiu Chromebook.
Pas 2: primer proveu aquests altres passos
  1. Desactiveu les extensions de Chrome d'una en una, comprovant cada vegada si el Chromebook torna a funcionar. Obteniu informació sobre com desactivar les extensions.
  2. Proveu de restablir el maquinari del Chromebook.

Si el problema no es resol amb cap d'aquests passos, continueu al pas 3.

Pas 3: creeu una còpia de seguretat dels vostres fitxers i de la vostra informació (important)

Amb el restabliment de les dades de fàbrica, s'esborra tota la informació de la unitat de disc dur del Chromebook, com ara la configuració, les aplicacions i els fitxers. Abans de restablir el dispositiu, feu el següent:

En restablir les dades de fàbrica, no se suprimirà cap dels fitxers que tingueu a Google Drive o a la unitat de disc dur extern.

Restablir les dades de fàbrica de Chromebook

1. Tanqueu la sessió de Chromebook.
  2. Manteniu premudes les tecles Ctrl+Alt+Maj+r.
  3. Seleccioneu Reinicia.
  4. Al quadre que es mostra, seleccioneu Powerwash i, a continuació, Continua.
  5. Seguiu els passos que es mostren i inicieu la sessió amb el Compte de Google.
    Nota: el compte amb què inicieu la sessió un cop hàgiu restablert el Chromebook serà el compte de propietari.
  6. Quan hàgiu restablert el Chromebook:

Obtenir més ajuda

Si heu restablert Chromebook però continueu tenint problemes, proveu de seguir aquests passos:

Canviar la versió del sistema operatiu (SO)

Si el Chromebook es bloqueja o té altres problemes, pot ser que estigueu utilitzant una versió experimental del sistema operatiu (SO).

Comproveu el canal que esteu utilitzant. Si Chromebook utilitza un canal beta o per a desenvolupadors, proveu de passar a un canal més estable.

Recuperar un dispositiu Chromebook

Si teniu problemes greus amb el Chromebook, podeu suprimir i tornar a instal·lar el sistema operatiu Chrome (SO).

Seguiu els passos per recuperar Chromebook.