Actualitzar el sistema operatiu de Chromebook

El dispositiu Chromebook comprova automàticament si hi ha actualitzacions i les baixa quan està connectat a una xarxa Wi-Fi o a Ethernet.

Finalitzar una actualització

1. Quan el Chromebook baixi una actualització de programari, cerqueu la notificació "Hi ha una actualització disponible".
  2. Seleccioneu Reinicia per actualitzar.
  3. El dispositiu Chromebook es reiniciarà i s'actualitzarà.

Nota: per obtenir més informació sobre les funcions més recents de Chromebook, seleccioneu Obtén més informació sobre l'última actualització de: Chrome OS a la notificació "Hi ha una actualització disponible".

Si utilitzeu el Chromebook a la feina o en un centre educatiu:

1. Quan el Chromebook baixi una actualització de programari, la notificació es mostrarà d'un dels colors següents:
    • Blau: es recomana actualitzar el dispositiu.
    • Taronja: cal actualitzar el dispositiu.
  2. Seleccioneu Reinicia per actualitzar.
  3. El dispositiu Chromebook es reiniciarà i s'actualitzarà.

Cercar actualitzacions manualment

1. Enceneu el dispositiu Chromebook.
  2. Connecteu Chromebook a la xarxa Wi-Fi.
  3. A la part inferior dreta, seleccioneu l'hora.
  4. Seleccioneu Configuració .
  5. A la part inferior del tauler de l'esquerra, seleccioneu Sobre Chrome OS.
  6. A "Google Chrome OS", veureu quina versió del sistema operatiu de Chrome fa servir el vostre dispositiu Chromebook.
  7. Seleccioneu Cerca actualitzacions.
  8. Si Chromebook troba una actualització de programari, començarà a baixar-la automàticament.

Nota: si el dispositiu Chromebook fa servir la connexió a Internet del vostre telèfon o dades mòbils pròpies, rebreu una alerta sobre quantes dades mòbils necessita per actualitzar-se. Podreu aturar l'actualització o continuar.

Quines dades s'envien a Google en fer les actualitzacions

Chromebook envia algunes dades a Google quan cerca actualitzacions, com ara el número de versió i l'idioma del dispositiu. Aquestes dades no estan associades al vostre compte de Google ni us identifiquen personalment.

Resoldre problemes relacionats amb les actualitzacions

Si l'actualització del sistema no es baixa, proveu aquests passos. Proveu el dispositiu Chromebook després de fer cada pas per comprovar si el problema s'ha corregit.

1. Apagueu el dispositiu Chromebook i torneu-lo a encendre.
  2. Si teniu problemes per actualitzar el sistema amb el telèfon o amb les dades mòbils de Chromebook, desconnecteu-vos del telèfon o de les dades mòbils i connecteu-vos a una xarxa Wi‑Fi o a Ethernet.
  3. Restabliu el dispositiu Chromebook.
  4. Feu la recuperació del dispositiu Chromebook.

Si utilitzeu Chromebook a la feina o en un centre educatiu, contacteu amb l'administrador per obtenir més ajuda.