Komma igång med enhetshantering i Chrome och ChromeOS

Som företags- eller skoladministratör kan du implementera företags- eller utbildningsfunktioner för Chrome-användare på flera olika enheter.

Hantera Chrome- och ChromeOS-enheter

Så här hanterar du Chrome- och ChromeOS-enheter i din organisation:

Hantera Chrome

Från Googles administratörskonsol kan du hantera Chrome utan extra kostnad på

• Windows
  • Mac
  • Linux
  • iPhone och iPad
  • Android-enheter.

Du kan också se

• rapporter för varje webbläsarversion
  • installerade appar och tillägg
  • tillämpade policyer.

Om du använder Chromebook och vill hantera Chrome från administratörskonsolen kan du registrera dig för Chrome Browser Cloud Management utan extra kostnad idag.

Tips!

Chromebook icon

Hantera ChromeOS-enheter

Från administratörskonsolen kan du hantera policyer på ChromeOS-enheter som

• Chromebooks
  • Chromebox-enheter
  • Chromebit-enheter.

Du kan även

• installera appar och tillägg
  • ansluta enheter till dina VPN- och wifi-nätverk
  • hantera andra Chrome-funktioner.

Om du redan har åtkomst till administratörskonsolen via andra produkter som Google Workspace startar du testperioden på Chrome Enterprise Upgrade direkt i administratörskonsolen.

Om administratörskonsolen är ny för dig startar du testperioden för Chrome Enterprise Upgrade.

Tips! Om du redan är Google Workspace for Education-användare och är intresserad av en testperiod kontaktar du säljaren eller en auktoriserad partner för mer information.

Download Chrome

Tillämpa fler än 300 företagspolicyer

Oavsett om du hanterar Chrome-webbläsare eller ChromeOS-enheter, eller båda, kan du tillämpa en rad olika policyer:

• tillåta eller blockera appar och webbadresser
  • tillämpa integritets- och säkerhetspolicyer
  • installera och hantera appar och tillägg för företag
  • hantera automatiska uppdateringar i Chrome.

Mer information finns i Så här fungerar policyhanteringen i Chrome.

Chrome icon

Testa administratörskonsolen i Google Workspace eller någon annan Google-produkt

Du kan

Relaterade resurser

Google, Google Workspace och relaterade märken och logotyper är varumärken som tillhör Google LLC. Alla andra företags- och produktnamn är varumärken som tillhör de företag som de är kopplade till.