Kom godt i gang med enhedsadministration af Chrome og ChromeOS

Som virksomheds- eller skoleadministrator kan du implementere virksomheds- eller uddannelsesfunktioner for Chrome-brugere på en række enheder.

Administrer Chrome- og ChromeOS-enheder

Sådan kan du administrere Chrome- og ChromeOS-enheder i din organisation:

Administrer Chrome

Fra Google Administrationskonsol kan du administrere Chrome uden yderligere omkostninger i følgende tjenester:

• Windows
  • Mac
  • Linux
  • iPhone og iPad
  • Android-enheder

Du kan også tjekke:

• Rapporter for hver browsers version
  • Installerede apps og udvidelser
  • Håndhævelsespolitik

Hvis du bruger Chromebook og vil administrere Chrome fra din administrationskonsol, kan du tilmelde dig Skybaseret administration af Chrome-browseren i dag.

Tip!

Chromebook icon

Administrer ChromeOS-enheder

Fra din administrationskonsol kan du administrere politikker på ChromeOS-enheder som f.eks.:

• Chromebooks
  • Chromeboxes
  • Chromebits

Du kan også:

• Installere apps og udvidelser
  • Oprette forbindelse mellem enheder og dine VPN- og Wi-Fi-netværk
  • Administrere andre Chrome-funktioner

Hvis du allerede har adgang til Administrationskonsol via andre produkter som f.eks. Google Workspace, skal du starte din prøveperiode på Chrome Enterprise-opgraderingen direkte i Administrationskonsol.

Hvis du ikke har brugt Administrationskonsol før, skal du starte din prøveversion af Chrome Enterprise-opgraderingen.

Tip! Hvis du allerede er Google Workspace for Education-bruger og er interesseret i en prøveperiode, kan du kontakte din salgsrepræsentant eller en autoriseret partner for at få flere oplysninger.

Download Chrome

Håndhæv over 300 virksomhedspolitikker

Uanset om du administrerer Chrome-browsere eller ChromeOS-enheder eller begge dele, kan du håndhæve en lang række politikker:

• Tillad eller bloker apps og webadresser
  • Håndhæv privatlivs- og sikkerhedspolitikker
  • Installer og administrer virksomhedsapps og -udvidelser
  • Administrer automatiske opdateringer i Chrome

Få flere oplysninger om administration af Chrome-politikker.

Chrome icon

Prøv Administrationskonsol i Google Workspace eller et andet Google-produkt

Du kan enten:

Relaterede ressourcer

Google, Google Workspace samt relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Alle andre virksomheds- og produktnavne er varemærker tilhørende de virksomheder, de hver især er tilknyttet.