Finn eierkontoen på Chromebooken din

Eierkontoen på en Chromebook har tillatelser som ingen andre kontoer på Chromebooken har. Det er bare eieren som kan endre innstillinger som

• tidssonen
  • påloggingstillatelsene
  • innstillingene for Wi-Fi-nettverk

Sjekk om kontoen din er angitt som eier

Hvis du bruker Chromebooken din på jobben eller skolen, er enhetsadministratoren angitt som eier. Ellers er eieren den første Google-kontoen som ble brukt på Chromebooken.

1. Logg på Chromebooken hvis du ikke har gjort det allerede.
  2. Velg klokkeslettet nederst til høyre.
  3. Velg Innstillinger .
  4. Velg Administrer andre i «Sikkerhet og personvern»-delen.
  5. Hvis kontoen din er angitt som eier, kan du slå disse innstillingene av eller på. Hvis en annen konto er angitt som eier, ser du en av disse meldingene:
    • «Disse innstillingene kan bare modifiseres av eieren»
    • «Disse innstillingene styres av bedriftens retningslinjer»

Endre eier

Det er ikke mulig å overføre eiertillatelsene til en annen konto på Chromebooken.

Sånn endrer du eier for Chromebooken:

1. Tilbakestill Chromebooken til fabrikkstandard. Da slettes alle data, filer og kontoer på Chromebooken.
  2. Konfigurer Chromebooken på nytt, og logg på med kontoen du vil bruke som eierkonto.

Merk: Hvis du bruker Chromebooken på jobben eller skolen, er administratoren din angitt som eier. Da kan du ikke tilbakestille Chromebooken eller bytte eier for den.