Opret forbindelse til et mobildatanetværk

Hvis du har et dataabonnement på din Chromebook, kan du oprette forbindelse til både Wi-Fi- og mobildatanetværk.

Bemærk! Det anbefales ikke at bruge din mobiltelefons datanetværk på din Chromebook.

Tjek, om din Chromebook kan oprette forbindelse til mobildata

1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  2. Vælg Indstillinger .
  3. Se, om du kan finde valgmuligheden "Mobildata" i sektionen "Netværk". Hvis denne valgmulighed vises, kan din Chromebook oprette forbindelse til et mobilnetværk.

Trin 1: Aktivér mobildata

Aktivér Verizon Wireless

Mulighed 1: Opret en ny konto

1. Log ind på din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg dit netværk .
  4. Vælg Aktivér Verizon Wireless.
  5. Log ind på din Verizon-konto:
    • For at føje din Chromebook til et eksisterende abonnement ved at indtaste dine Verizon-kontooplysninger.
    • For at oprette et nyt abonnement ved at følge den angivne vejledning.
  6. Vælg dataforbrug og pris.
  7. Gennemse vilkår og betingelser, og vælg Jeg accepterer.
  8. Vælg Aktivér tjeneste.
  9. Vent tre til fem minutter, til din Verizon Wireless-tjeneste aktiveres (undlad at bruge din Chromebook, mens du venter).

Når din Verizon-tjeneste er aktiveret, vises en bekræftelsesside.

Mulighed 2: Føj til et eksisterende Verizon-abonnement

Sådan føjer du din Chromebook til et eksisterende Verizon-abonnement

Har du problemer?

• Sørg for, at dit område er dækket af Verizon (vælg "forudbetalt" for at se dækning).
  • Sørg for, at du har et stærkt Wi-Fi-signal.
  • Overfør din tjeneste for at kunne bruge Verizon-tjenesten med en anden konto.

Kontakt Verizon for at få mere hjælp.

Aktivér T-Mobile®
  1. Sluk din Chromebook.
  2. Indsæt forsigtigt dit SIM-kort fra T-Mobile® i SIM-porten, indtil det sidder godt fast.
  3. Tænd din Chromebook.
  4. Deaktiver Wi-Fi:
    1. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
    2. Vælg dit netværk .
    3. Deaktiver Wi-Fi.
  5. Vælg T-Mobile® på listen over tilgængelige netværk.
  6. Åbn en ny fane i Chrome.
  7. Forsøg at gå til et website. Du omdirigeres nu til aktiveringssiden for T-Mobile®.
  8. Udfyld tilmeldingsformularen online.

Når din T-Mobile®-tjeneste er aktiveret, vises en bekræftelsesside.

Har du problemer?

Ring til T-Mobile® på 800-937-8997.

Bemærk! Chromebook Pixel LTE 2013 kan ikke oprette forbindelse til T-Mobile®.

Aktivér et SIM-kort

Chromebooks, der er købt i USA

Før du kan bruge et SIM-kort, skal du konfigurere oplysninger om mobilselskabet på din Chromebook. Se, hvordan du konfigurerer oplysninger om mobilselskabet.

Chromebooks, der er købt uden for USA

1. Du aktiverer SIM-kortet ved at følge den vejledning, der følger med din Chromebook.
  2. Sluk din Chromebook.
  3. Sæt SIM-kortet i SIM-porten.
  4. Tænd din Chromebook.

SIM-kortet beder muligvis om en pinkode, første gang du bruger det. Hvis du ikke kender din pinkode, skal du kontakte dit mobilselskab.

Bemærk! Hvis du indtaster en forkert pinkode mere end én gang, låses SIM-kortet, så du ikke kan bruge det.

Brug et andet mobilselskab

Hvis du vil oprette forbindelse til et andet mobilselskabs mobilnetværk, skal du konfigurere adgangspunktet (APN):

1. Sluk din Chromebook.
  2. Indsæt SIM-kortet.
  3. Tænd din Chromebook, og log ind.
  4. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  5. Vælg Indstillinger .
  6. Vælg "Mobildata" i sektionen "Netværk".
  7. Vælg Netværk nederst på skærmen.
  8. Vælg pilen ud for "Adgangspunkt".
  9. Vælg Andet.
  10. Angiv navnet, brugernavnet og adgangskoden til adgangspunktet. Hvis du ikke kender navnet på adgangspunktet, skal du kontakte mobilselskabet.
  11. Vælg Gem.

Trin 2: Opret forbindelse til mobildata

Når du har aktiveret mobildata, kan du oprette forbindelse til det:

1. Log ind på din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg dit netværk .
  4. Slå Mobildata til.

Når der er et tilgængeligt Wi-Fi-netværk, opretter din Chromebook altid forbindelse til Wi-Fi-netværket i stedet for til mobilnetværket. Slå Wi-Fi fra for kun at bruge mobildata.

Brug mobildataroaming i udlandet

Brug et andet mobilnetværk (roaming)

Hvis du befinder dig et sted, der ikke understøttes af dit mobilnetværk, kan du muligvis bruge et andet mobilnetværk. Nogle netværk opkræver ekstrabetaling for brug af roaming.

1. Log ind på din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Vælg "Mobildata" i sektionen "Netværk".
  5. Aktivér Tillad dataroaming for mobil.
Brug mobildata i udlandet

Chromebooks, der er købt i USA

Du skal konfigurere dine oplysninger om mobilselskabet:

1. Log ind på din Chromebook, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  3. Vælg Indstillinger .
  4. Aktivér Mobildata i sektionen "Netværk".
  5. Åbn et terminalvindue ved at trykke på Ctrl+Alt+t.
  6. Skift tilknytning til mobilselskab: Skriv modem_set_carrier Generic UMTS, og tryk derefter på Enter.
  7. Skriv exit, og tryk derefter på Enter.
  8. Sluk din Chromebook.
  9. Indsæt SIM-kortet.
  10. Tænd din Chromebook.
  11. Vælg klokkeslættet nederst til højre på skærmen.
  12. Vælg din netværksforbindelse .
  13. Vælg det netværk, der passer til SIM-kortet.

Hvis du vil skifte tilbage til dit oprindelige mobilselskab, skal du åbne et terminalvindue og indtaste følgende kommando: modem_set_carrier [carrier name]

Chromebooks, der er købt i Europa

De fleste SIM-kort fungerer sammen med din Chromebook. Nogle Chromebook-modeller kan også oprette forbindelse til CDMA-netværk.

Nogle netværk kræver, at du konfigurerer adgangspunktet (APN).

Løs problemer med mobildata