Köpa en app

Om du vill köpa appar i Chrome Web Store behöver du följande:

Så här köper du en app

Om du vill köpa en app från Chrome Web Store klickar du på Köp. Läs om hur du installerar en app.

Du får ett kvitto via e-post från Google Payments som bekräftar köpet.

Läs om hur du annullerar en app efter köpet.

Om du får ett e-postmeddelande om att betalningen avvisats kontrollerar du betalningsalternativet eller lägger till ett nytt betalningsalternativ och köper produkten igen.

Prenumerationer

Om du köper en prenumeration på en app med Google Payments debiteras du automatiskt en löpande avgift månadsvis eller årsvis.

Gratis provversioner

Om det finns gratis provversioner visas knappen Testa gratis på appsidan. Klicka för att installera provversionen.

• Provversioner har oftast inte alla funktioner som betalversionen av appen har.
  • Provversioner kan vara tidsbaserade.

Om du vill köpa appen besöker du appens sida i Chrome Web Store och klickar på Köp uppgradering. Följ anvisningarna för att slutföra köpet.

Betalning i app

Om det står Köp i app på appens sida betyder det att det finns valfria objekt eller funktioner som du kan köpa i appen. Några exempel:

• Du kan installera och starta objektet gratis, men du måste betala för att kunna fortsätta använda det.
  • Du får tillgång till vissa funktioner gratis, men du måste betala för fler funktioner.