Kjøp apper

Du trenger dette før du kan kjøpe apper på Chrome Nettmarked:

Slik kjøper du apper

For å kjøpe apper fra Chrome Nettmarked, klikk på Kjøp. Finn ut hvordan du installerer apper.

Du får en kvittering fra Google Payments på e-post som bekreftelse på appkjøpet.

Finn ut hvordan du kan kansellere en app etter å ha kjøpt den.

Hvis du får en e-post med informasjon om at betalingen ikke er godkjent, må du sjekke betalingsmåten din eller legge til en ny betalingsmåte og kjøpe varen på nytt.

Kjøp av appabonnementer

Hvis du kjøper et appabonnement med Google Payments, blir du automatisk trukket for et gebyr hver måned eller hvert år.

Gratis prøveversjoner

Hvis det finnes en gratis prøveversjon tilgjengelig, ser du en Prøv gratis-knapp på appsiden. Klikk på den for å installere den gratis prøveversjonen.

• Prøveversjoner inneholder vanligvis ikke all funksjonaliteten de betalte versjonene av appene har.
  • Prøveversjoner kan være tidsbegrensede.

For å kjøpe appen, gå til appsiden på Chrome Nettmarked og klikk på Kjøp oppgradering. Følg instruksjonene for å fullføre kjøpet.

Betalinger i app

Hvis det står «Bruker betaling i programmet» på appsiden, betyr det at det finnes valgfrie elementer eller funksjoner som kan kjøpes i appen. Noen eksempler:

• Du kan installere og starte varen gratis, men du må betale for å kunne fortsette å bruke den.
  • Du får tilgang til noen funksjoner gratis, men du må betale for flere funksjoner.