Een app kopen

U heeft het volgende nodig om apps te kopen in de Chrome Web Store:

Een app kopen

Klik op Kopen om een app te kopen in de Chrome Web Store. Informatie over het installeren van een app.

U ontvangt een e-mail van Google Payments met de aankoopbevestiging voor uw app.

Informatie over het annuleren van de aankoop van een app.

Als u een e-mail krijgt waarin staat dat uw betaling is geweigerd, controleert u uw betaalmethode of voegt u een nieuwe betaalmethode toe en koopt u het item nogmaals.

Abonnementen op apps kopen

Als u een abonnement op een app koopt met Google Payments, worden de abonnementskosten automatisch elke maand of elk jaar in rekening gebracht.

Gratis proefperioden

Als er een gratis proefperiode beschikbaar is, wordt de knop Gratis proberen weergegeven op de pagina van de app. Klik om de gratis proefversie te installeren.

• Proefversies hebben vaak niet alle functies en functionaliteit die de betaalde versie van de app wel heeft.
  • Proefversies kunnen een beperkte tijd beschikbaar zijn.

Ga naar de pagina van de app in de Chrome Web Store om de app te kopen en klik op Upgrade kopen. Volg de instructies om de aankoop te voltooien.

In-app-betalingen

Als op de pagina van de app de melding 'Gebruikt in-app-betalingen' wordt weergegeven, betekent dit dat er optionele items of functies kunnen worden gekocht in de app. Enkele voorbeelden zijn:

• U kunt het item gratis installeren en gebruiken, maar u moet betalen om het item te kunnen blijven gebruiken.
  • U krijgt gratis toegang tot enkele functies, maar u moet betalen voor meer functies.