Sovelluksen ostaminen

Tarvitset seuraavat, jotta voit ostaa sovelluksia Chrome Web Storesta:

Näin voit ostaa sovelluksen

Osta sovellus Chrome Web Storesta klikkaamalla Osta. Katso ohjeet sovelluksen asentamiseen.

Saat Google Paymentsista sähköpostitse kuitin, jossa sovelluksen ostos vahvistetaan.

Katso, miten voit perua sovellusostoksen.

Jos saat sähköpostin maksun hylkäämisestä, tarkista maksutapasi tai lisää uusi maksutapa ja osta tuote uudelleen.

Sovellustilausten ostaminen

Jos ostat sovellustilauksen Google Paymentsin avulla, sinulta veloitetaan toistuva kuukausi- tai vuosimaksu automaattisesti.

Maksuttomat kokeilut

Jos maksuton kokeilu on saatavilla, sovelluksen sivulla näkyy kokeilupainike. Asenna maksuton kokeilu klikkaamalla.

• Kokeiluversiot eivät yleensä sisällä kaikkia sovelluksen maksullisen version ominaisuuksia ja toimintoja.
  • Kokeiluversiot voivat olla käytettävissä tietyn ajanjakson.

Osta sovellus siirtymällä sen sivulle Chrome Web Storessa ja klikkaamalla Osta päivitys. Suorita ostos loppuun annettujen ohjeiden mukaan.

Sovelluksen sisäiset maksut

Jos sovelluksen sivulla lukee "Käyttää sovelluksen sisäisiä maksuja", sovelluksessa voi ostaa valinnaisia tuotteita tai ominaisuuksia. Tässä on muutama esimerkki:

• Voit asentaa ja käynnistää tuotteen maksutta, mutta saatat joutua maksamaan jatkaaksesi sen käyttöä.
  • Osaa ominaisuuksista voi käyttää maksutta, mutta lisäominaisuuksien käyttäminen on maksullista.