Sovelluksen ostaminen

Tarvitset seuraavat ostaaksesi sovelluksia Chrome Web Storesta:

Sovelluksen ostaminen

Osta sovellus Chrome Web Storesta klikkaamalla Osta. Katso ohjeet sovelluksien asentamiseen.

Saat Google Paymentsista sähköpostitse kuitin, jossa sovelluksen ostos vahvistetaan.

Katso, miten voit peruuttaa sovellusostoksen..

Jos saat sähköpostitse ilmoituksen maksun hylkäämisestä, tarkista maksutapasi tai lisää uusi maksutapa ja osta tuote uudelleen.

Sovellustilauksien ostaminen

Jos ostat sovellustilauksen Google Paymentsin avulla, sinulta veloitetaan toistuva kuukausi- tai vuosimaksu automaattisesti.

Ilmaiset kokeiluversiot

Jos sovelluksesta on saatavilla ilmainen versio, sovelluksen sivulla näkyy Kokeile ilmaiseksi -painike. Asenna ilmainen kokeiluversio klikkaamalla.

• Kokeiluversiot eivät yleensä sisällä kaikkia sovelluksen maksullisen version ominaisuuksia ja toimintoja.
  • Kokeiluversiot voivat olla käytettävissä tietyn ajanjakson.

Osta sovellus siirtymällä sen sivulle Chrome Web Storessa ja klikkaamalla Osta päivitys. Suorita ostos loppuun annettujen ohjeiden mukaan.

Sovelluksen sisäiset maksut

Jos sovelluksen sivulla lukee Käyttää sovelluksen sisäisiä maksuja, sovelluksessa on saatavilla valinnaisia tuotteita tai ominaisuuksia. Esimerkkejä:

• Voit asentaa ja käynnistää tuotteen ilmaiseksi, mutta saatat joutua maksamaan jatkaaksesi sen käyttöä.
  • Osaa ominaisuuksista voi käyttää ilmaiseksi, mutta lisäominaisuuksien käyttäminen on maksullista.