Comprar una aplicació

Per comprar aplicacions a Chrome Web Store, necessiteu el següent:

Com es compra una aplicació

Per comprar una aplicació a Chrome Web Store, feu clic a Compra. Obteniu informació sobre com podeu instal·lar una aplicació.

La compra de l'aplicació es confirma amb un rebut de Google Payments que s'envia per correu electrònic.

Obteniu informació sobre com podeu cancel·lar una aplicació després de comprar-la.

Si rebeu un correu electrònic per avisar-vos que el pagament s'ha rebutjat, comproveu l'opció de pagament o afegiu-ne una de nova i torneu a comprar l'element.

Comprar subscripcions a aplicacions

Si compreu una subscripció a una aplicació amb Google Payments, se us cobrarà automàticament una quota mensual o anual.

Proves sense cost econòmic

Si hi ha una prova sense cost econòmic disponible, es mostrarà un botó de la prova a la pàgina de l'aplicació. Feu-hi clic per instal·lar la prova sense cost econòmic.

• En general, les proves no inclouen totes les funcions i característiques de la versió de pagament de l'aplicació.
  • Les proves poden tenir restriccions temporals.

Per adquirir l'aplicació, aneu a la pàgina de l'aplicació a Chrome Web Store i feu clic a Compra l'actualització. Seguiu les instruccions per completar la compra.

Pagaments des de l'aplicació

Si veieu l'avís "Amb sistema de pagaments des de l'aplicació" a la pàgina de l'aplicació, vol dir que hi ha elements o funcions opcionals que es poden comprar des de l'aplicació mateixa. Aquí en teniu alguns exemples:

• Podeu instal·lar i obrir l'element sense cap cost econòmic, tot i que heu de pagar per continuar utilitzant-lo.
  • Podeu accedir a algunes funcions sense cap cost econòmic, però heu de pagar si voleu més funcions.