Comprar una aplicació

Per comprar aplicacions a Chrome Web Store, necessiteu el següent:

Com es compra una aplicació

Per adquirir una aplicació a Chrome Web Store, feu clic a Compra. Obteniu més informació sobre com s'instal·la una aplicació.

La compra de l'aplicació es confirma amb un rebut de Google Payments que s'envia per correu electrònic.

Obteniu més informació sobre com es cancel·la una aplicació després de comprar-la.

Si rebeu un correu electrònic per avisar-vos que el pagament s'ha rebutjat, comproveu l'opció de pagament o afegiu-ne una de nova i torneu a comprar l'article.

Comprar subscripcions a aplicacions

Si compreu una subscripció a una aplicació amb Google Payments, se us cobrarà automàticament una quota mensual o anual.

Proves gratuïtes

Si hi ha una prova gratuïta disponible, es mostrarà un botó Prova gratuïta a la pàgina de l'aplicació. Feu-hi clic per instal·lar-la.

• En general, les proves no inclouen totes les funcions i característiques de la versió de pagament de l'aplicació.
  • Les proves poden tenir restriccions temporals.

Per adquirir l'aplicació, aneu a la pàgina de l'aplicació a Chrome Web Store i feu clic a Compra l'actualització. Seguiu les instruccions per completar la compra.

Pagaments des de l'aplicació

Si veieu l'avís "Amb sistema de pagaments integrats a l'aplicació" a la pàgina de l'aplicació, vol dir que hi ha articles o funcions opcionals que es poden comprar des de l'aplicació mateixa. A continuació trobareu alguns exemples:

• L'oportunitat d'instal·lar i d'obrir l'article sense cap càrrec, tot i que heu de pagar per continuar utilitzant-lo.
  • Podeu accedir a algunes funcions de manera gratuïta, però heu de pagar si voleu més funcions.