Een app kopen

Je hebt het volgende nodig om apps te kopen in de Chrome Web Store:

Een app kopen

Klik op Kopen om een app te kopen in de Chrome Web Store. Meer informatie over hoe je een app installeert

Je krijgt een e-mail van Google Payments met de aankoopbevestiging voor je app.

Meer informatie over hoe je de aankoop van een app annuleert

Als je een e-mail krijgt waarin staat dat je betaling is geweigerd, check je je betaalmethode of voeg je een nieuwe betaalmethode toe en koop je het item opnieuw.

Abonnementen op apps kopen

Als je een abonnement op een app koopt met Google Payments, worden de abonnementskosten automatisch elke maand of elk jaar in rekening gebracht.

Kosteloze proefperioden

Als er een kosteloze proefperiode beschikbaar is, zie je een knop voor de proefperiode op de pagina van de app. Klik om de kosteloze proefversie te installeren.

• Proefversies hebben vaak niet alle functies en functionaliteit die de betaalde versie van de app wel heeft.
  • Proefversies kunnen een beperkte tijd beschikbaar zijn.

Ga naar de pagina van de app in de Chrome Web Store om de app te kopen en klik op Upgrade kopen. Volg de instructies om de aankoop te voltooien.

In-app-betalingen

Als je op de pagina van de app de melding 'Maakt gebruik van in-app-betalingen' ziet, betekent dit dat er optionele items of functies kunnen worden gekocht in de app. Een paar voorbeelden:

• Je kunt het item kosteloos installeren en starten, maar je moet betalen om het te kunnen blijven gebruiken.
  • Sommige functies zijn kosteloos te gebruiken, maar je moet betalen voor meer functies.