Køb en app

Du skal bruge følgende for at købe apps i Chrome Webshop:

• En Google-konto.
  • En Google Payments-konto med en gyldig betalingsmetode. Se Hjælp til Google Payments for at få flere oplysninger.

Sådan køber du en app

Hvis du vil købe en app i Chrome Webshop, skal du klikke på Køb. Få flere oplysninger om, hvordan du installerer en app.

Du modtager en mailkvittering fra Google Payments som bekræftelse på dit køb af appen.

Få flere oplysninger om, hvordan du annullerer en app efter køb.

Hvis du modtager en mail om, at din betaling er blevet afvist, skal du kontrollere din betalingsmetode eller tilføje en ny betalingsmetode og købe varen igen.

Køb af appabonnementer

Hvis du køber et appabonnement med Google Payments, bliver du automatisk debiteret et fast månedligt eller årligt gebyr.

Prøveversioner uden beregning

Hvis der er en tilgængelig prøveversion uden beregning, vises knappen for prøveversion på appens side. Klik for at installere prøveversionen uden beregning.

• Prøveversioner indeholder for det meste ikke alle de funktioner, som betalingsversionen af appen har.
  • Prøveversioner kan være tidsbegrænsede.

Hvis du vil købe appen, skal du gå til siden for appen i Chrome Webshop og klikke på Køb opgradering. Følg vejledningen for at fuldføre dit køb.

Betaling i app

Hvis der står "Anvender betalinger i appen" på appens side, betyder det, at der er valgfri elementer eller funktioner, som kan købes i appen. Eksempler på disse kan være:

• Du kan installere og åbne et element uden beregning, men du skal betale for at fortsætte med at bruge det.
  • Du får adgang til visse funktioner uden beregning, men du skal betale for at få adgang til flere funktioner.