Styr din musik, dine videoer og meget mere

Styr musik, video eller andet indhold, der afspiller lyd i en Chrome-fane.

Afspil musik eller lyd i flere Chrome-faner

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Afspil musik, en video eller noget andet indhold med lyd i en fane. Du kan blive i den pågældende fane eller skifte til en anden.
  3. Du kan styre lyden ved at klikke på Mediestyring Mediestyring øverst til højre.
  4. Du kan sætte afspilningen på pause, gå til næste sang eller video eller klikke for at vende tilbage til den fane, hvor sangen eller videoen afspilles.

Tip! Afspilningen af dine medier fortsætter, uanset om du bliver i fanen eller skifter til en anden.

Skift dine standardtilladelser for Lyd på din computer

Sådan tillader du, at websites kan afspille lyd, når du besøger dem:
  1. Åbn Chrome
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og derefter Indstillinger.
  3. Klik på Sikkerhed og privatliv og derefter Indstillinger for websites og så Lyd.
  4. Vælg den mulighed, du vil angive som standardindstilling.

Se en video på flere faner i Chrome

Du kan afspille en video på en fane i et mindre vindue oven på andre faner, du bruger.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Afspil en video i en fane.
  3. Hvis du vil se videoen, mens du er på andre faner, skal du øverst til højre klikke på Mediestyring Mediestyring og derefter Åbn integreret billede Åbn integreret billede

Tip! Klik og træk videovinduet for at ændre dets placering.

Cast medier til tilgængelige enheder

Vigtigt! Cast-ikonet vises kun, når der er tilgængelige enheder.
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Afspil musik, en video eller noget andet indhold med lyd i en fane. Du kan blive i den pågældende fane eller skifte til en anden.
  3. Hvis du vil åbne mediestyring, skal du klikke på Mediestyring Mediestyring til højre for adresselinjen.
  4. Nederst til venstre i pop op-vinduet skal du klikke på Cast til en enhed.
  5. Vælg den enhed, du vil caste til.

Hvis du har feedback til denne funktion, kan du se, hvordan du sender feedback i Chrome. Gå til chrome://cast-feedback for at indsende feedback vedrørende Google Cast.