Endre tekst, bilder og videostørrelser (zoom)

På datamaskiner kan du endre størrelsen på tekst, bilder og videoer for enkeltsider eller alle nettsidene du besøker.

For å endre skriftstørrelsen på mobilenheter, oppdater visningsalternativene i Innstillinger-appen på enheten din.

Zoom inn eller ut på den aktive siden

Bruk zoom-alternativene for å gjøre alt på nettsider større eller mindre.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre.
  3. Velg zoom-alternativet du vil bruke, ved siden av «Zoom».
    • Gjør alt større: Klikk på Zoom inn Zoom inn.
    • Gjør alt mindre: Klikk på Zoom ut Zoom ut.
    • Bruk fullskjermmodus: Klikk på Fullskjerm Fullskjerm.

Du kan også bruke hurtigtaster på tastaturet for å zoome inn eller ut. Sånn gjør du det:

• Gjør alt større:
    • På Windows og Linux: Trykk på Ctrl og +.
    • På Mac: Trykk på ⌘ og +.
    • På Chrome OS: Trykk på Ctrl og +.
  • Gjør alt mindre:
    • På Windows og Linux: Trykk på Ctrl og -.
    • På Mac: Trykk på ⌘ og -.
    • På Chrome OS: Trykk på Ctrl og -.
  • Bruk fullskjermmodus:
    • På Windows og Linux: Trykk på F11.
    • På Mac: Trykk på ⌘ + Ctrl + f.
    • På Chrome OS: Trykk på fullskjermtasten Fullskjermvisning øverst på tastaturet. Denne tasten kalles også F4.

Angi side- eller skriftstørrelse for alle nettsidene

Du kan endre størrelsen på alt på nettstedene du besøker – inkludert tekst, bilder og videoer. Du kan også velge bare å justere skriftstørrelsen.

Merk: På enkelte nettsteder tillates det ikke at nettlesere bare endrer størrelsen på teksten. I slike tilfeller kan ikke Google Chrome justere skriftstørrelsen.

1. Åpne Chrome på datamaskinen.
  2. Klikk på Mer Mer øverst til høyre og deretter Innstillinger.
  3. Endre det du vil endre, under «Utseende»:
    • Endre alt: Klikk på nedoverpilen Pil ned ved siden av «Sidezoom». Velg deretter det aktuelle zoomalternativet.
    • Endre skriftstørrelsen: Klikk på nedoverpilen Pil ned ved siden av «Skriftstørrelse». Velg deretter den aktuelle skriftstørrelsen. Du kan også gjøre flere skriftendringer ved å klikke på Tilpass skrifttyper.