De grootte van tekst, afbeeldingen en video's aanpassen (in- en uitzoomen)

Je kunt de grootte van tekst, afbeeldingen en video's wijzigen voor één webpagina of voor alle webpagina's.

In- of uitzoomen op de huidige pagina

Gebruik de zoomopties om alles op een webpagina groter of kleiner te maken.

1. Open Chrome Chrome op je Android-apparaat.
  2. Tik rechtsboven op Meer Ordenen en dan Instellingen.
  3. Selecteer Toegankelijkheid.
  4. Sleep de schuifregelaar naast 'Tekstschaal' totdat je de voorbeeldtekst prettig kunt lezen.
    • Tip: Vink het selectievakje 'Zoom inschakelen forceren' aan om in te zoomen op pagina's waarop wordt geprobeerd zoomen te voorkomen.

Bekijk meer informatie over het gebruik van vergroting voor meer zoomopties.