Skift størrelsen på tekst, billeder og video (zoom)

På din computer kan du ændre størrelsen på tekst, billeder og videoer for én webside eller for alle websider.

Hvis du vil ændre skriftstørrelsen på en mobilenhed, kan du opdatere dine visningsindstillinger i appen Indstillinger på din enhed.

Zoom ind eller ud på den aktuelle side

Brug zoomindstillingerne til at gøre alt på en webside større eller mindre.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Menu Menu øverst til højre.
  3. Ud for "Zoom" kan du vælge den zoomindstilling, du ønsker:
    • Gør alting større: Klik på Zoom ind Zoom ind.
    • Gør alting mindre: Klik på Zoom ud Zoom ud.
    • Se i fuld skærm: Klik på Fuld skærm Fuld skærm.

Du kan også zoome ind eller ud ved hjælp af tastaturgenvejene:

• Gør alting større:
    • Windows og Linux: Tryk på Ctrl og +.
    • Mac: Tryk på ⌘ og +.
    • Chrome OS: Tryk på Ctrl og +.
  • Gør alting mindre:
    • Windows og Linux: Tryk på Ctrl og -.
    • Mac: Tryk på ⌘ og -.
    • Chrome OS: Tryk på Ctrl og -.
  • Se i fuld skærm:
    • Windows og Linux: Tryk på F11.
    • Mac: Tryk på ⌘+Ctrl+f.
    • Chrome OS: Tryk på tasten for fuld skærm Fuld skærm øverst på tastaturet. Denne tast kaldes også F4.

Angiv side- eller skriftstørrelsen for alle websider

Du kan ændre størrelsen på alting på de websider, du besøger, herunder tekst, billeder og videoer. Du kan også nøjes med at ændre skriftstørrelsen.

Bemærk! Nogle websites tillader ikke, at browsere kun ændrer tekststørrelsen. Chrome kan ikke justere skriftstørrelsen på disse websites.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Menu Menu og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst på siden.
  4. Foretag de ønskede ændringer under "Webindhold":
    • Hvis du vil ændre alting: Klik på pil ned Pil ned ud for "Sidezoom". Vælg derefter din ønskede zoomindstilling.
    • Hvis du vil ændre skriftstørrelsen: Klik på pil ned Pil ned ud for "Skriftstørrelse". Vælg derefter den ønskede skriftstørrelse. Du kan også ændre flere indstillinger for skrifttypen ved at klikke på Tilpas skrifttyper.