Skift størrelsen på tekst, billeder og video (zoom)

Sådan indstilles sidezoom for alle websider

Du kan ændre størrelsen på alt på de websider, du besøger, heriblandt tekst, billeder og video.

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I sektionen "Webindhold" skal du bruge rullemenuen "Sidezoom" til at justere zoomen.

Sådan indstiller du zoom på den aktuelle side

Brug valgmulighederne for zoom i Chrome-menuen for at gøre alt på websiden større eller mindre.

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Find sektionen "Zoom" i menuen, og vælg et af følgende:
    • Klik på forøg zoom for at gøre alt på siden større. Du kan også bruge skrivebordsgenvejene Ctrl og + (Windows, Linux og Chrome OS) og og + (Mac).
    • Klik på formindsk zoom for at gøre alt mindre. Du kan også bruge tastaturgenvejene Ctrl og - (Windows; Linux og Chrome OS) og og - (Mac).
    • Vis siden i fuld skærm ved at klikke på . Du kan også bruge tastaturgenvejene F11 (Windows og Linux) og ⌘-Shift-F (Mac). Hvis du bruger Chrome OS, kan du også trykke på fuld skærm øverst på tastaturet.

Sådan indstilles skriftstørrelsen for alle websider

Du kan justere tekststørrelsen på websider.

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. I sektionen "Webindhold" skal du bruge rullemenuen "Skriftstørrelse" til at foretage justeringer.

Nogle websites forhindrer browseren i kun at ændre tekststørrelsen. Chrome kan ikke justere skriftstørrelsen på disse websites.