Canviar la mida del text, de les imatges i dels vídeos (fer zoom)

Podeu canviar la mida del text, de les imatges i dels vídeos d'una o de totes les pàgines web.

Defineix el zoom de pàgina predeterminat per a un lloc web concret

Utilitzeu les opcions de zoom per ampliar o reduir els elements d'una pàgina web.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més.
  3. Al costat de "Zoom", trieu les opcions que vulgueu:
    • Ampliar-ho tot: feu clic a Amplia Apropa.
    • Reduir-ho tot: feu clic a Redueix Allunya.
    • Utilitzar el mode de pantalla completa: feu clic a Pantalla completa Pantalla completa.

També podeu utilitzar les tecles de drecera per ampliar o reduir els elements:

• Ampliar-ho tot:
    • Windows i Linux: premeu Ctrl i +.
    • Mac: premeu ⌘ i +.
    • Chrome OS: premeu Ctrl i +.
  • Reduir-ho tot:
    • Windows i Linux: premeu Ctrl i -.
    • Mac: premeu ⌘ i -.
    • Chrome OS: premeu Ctrl i -.
  • Fer servir el mode de pantalla completa:
    • Windows i Linux: premeu F11.
    • Mac: premeu ⌘+Ctrl+f.
    • Chrome OS: a la part superior del teclat, premeu la tecla de pantalla completa Pantalla completa, també anomenada F4.

Gestionar els nivells de zoom de llocs web concrets

Després de canviar els nivells de zoom dels llocs web que heu visitat, els podeu restablir des d'un sol lloc:
  1. Obriu Chrome .
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Privadesa i seguretat i, a continuació, Configuració del lloc web.
  4. Feu clic a Configuració addicional del contingut i, a continuació, Nivells de zoom.
  5. Per suprimir la configuració de canvi de mida d'un lloc web concret, feu clic a la X.

Defineix la mida de la pàgina o de cos de font per a totes les pàgines web

Podeu canviar la mida de tots els elements de les pàgines web que visiteu, com ara el text, les imatges i els vídeos, o bé només la mida de la lletra.

Important: alguns llocs web no permeten que els navegadors canviïn només la mida del text. Chrome no pot ajustar la mida del cos de font d'aquests llocs web.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. Feu clic a Aparença.
  4. Feu els canvis que vulgueu:
    • Canviar la mida de tots els elements: al costat de "Zoom de la pàgina", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall. A continuació, seleccioneu l'opció de zoom que vulgueu.
    • Canviar la mida de la lletra: al costat de "Mida de la lletra", feu clic a la fletxa avall Fletxa avall. A continuació, seleccioneu la mida que vulgueu per a la lletra. També podeu modificar més opcions de tipus de lletra fent clic a Personalitza els tipus de lletra.