Ändra storlek på text, bilder och video (zooma)

Du kan ändra storlek på text, bilder och videor på en webbsida eller alla webbsidor.

Zooma in eller ut på den aktuella sidan

Med zoomalternativen kan du göra allt på sidan större eller mindre.

1. Öppna Chrome Chrome på Android-enheten.
  2. Tryck på Mer Ordna uppe till höger följt av Inställningar.
  3. Välj Tillgänglighet.
  4. Dra skjutreglaget vid Textskalning tills exempeltexten blir lagom stor att läsa.
    • Tips! Du kan zooma in på sidor där zoomfunktionen har blockerats genom att markera Tvinga aktivering av zoom.

Läs mer om hur du använder förstoring om du vill ha fler zoomalternativ.