Brug progressive webapps

Du kan bruge progressive webapps (PWA, Progressive Web Apps) for at få en hurtig internetoplevelse på din computer eller mobilenhed. Du kan installere PWA'en for at få hurtigere adgang og ekstra funktioner.

Installer en PWA

1. Åbn Chrome Chrome på din Android-enhed.
  2. Gå til et website, du vil installere.
  3. Tryk på Føj til startskærm.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at installere.

Afinstaller en PWA

1. Åbn Indstillinger Indstillinger via applisten eller startskærmen.
  2. Tryk på Apps og notifikationer efterfulgt af Se alle apps.
  3. Find den PWA, du vil fjerne, og tryk på ikonet.
  4. Tryk på Afinstaller.

Relaterede ressourcer

Hvis du er udvikler, kan du se, hvordan du bygger og tester en PWA.