Administrer foreslåede artikler

Når du åbner en ny fane, finder du de seneste bogmærker og foreslåede "Artikler til dig". Hvis du er logget ind på Chrome, er de foreslåede artikler for dig baseret på din seneste Web- og appaktivitet

Se, hvordan du bruger faner i Chrome.

Hvis du er logget ind i Chrome på din Android-enhed, baseres dine foreslåede artikler på, hvordan du interagerer med dit Discover-feed, samt din seneste web- og appaktivitet.

Få flere oplysninger om Web- og appaktivitet.

Administrer dit Discover-indhold

Når du er logget ind i Chrome, kan du få artikelforslag baseret på dine præferencer og interesser. Hvis du f.eks. angiver, at du ikke er interesseret i et emne eller en udgiver, får du ikke forslag fra det pågældende emne eller den pågældende udgiver igen. Forslagene er også baseret på dine interaktioner med de foreslåede artikler (f.eks. når du trykker på et forslag eller ruller forbi det). Dine præferencer gemmes på din Google-konto, så du får bedre forslag fremover.

Du kan administrere dine interaktioner, som er gemt på din Google-konto, i Min aktivitet.

Du kan administrere den aktivitet, der bruges til at tilpasse dine Discover-forslag:
  • Hvis du vil stoppe med at få forslag baseret på ny aktivitet, skal du ud for Discover trykke på Mere Organiser efterfulgt af Administrer aktivitet og sætte "Web- og appaktivitet" på pause.
  • Slet alle aktivitetsoplysninger i Discover.

Administrer interesser for foreslåede artikler

Vigtigt! Du skal være logget ind i Chrome for at bruge disse funktioner.

• Du kan administrere interesser for alle dine foreslåede artikler ved at trykke på Mere Organiser efterfulgt af Administrer interesser.
  • Du kan give Chrome flere oplysninger om dine interesser ved at trykke på Mere Organiser efterfulgt af Ikke interesseret i [emne] eller Ikke interesseret i [udgiver].

Slå Discover-artikler til eller fra

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Åbn en ny fane.
  3. Ud for "Discover" skal du trykke på Mere Organiser efterfulgt af Deaktiver eller Aktivér.

Skjul eller download bestemte artikler

• Hvis du vil fjerne en artikel, skal du nederst til højre i artiklen trykke på Mere Organiser efterfulgt af Skjul nyhed.
  • Sådan læser du artikler offline:
    1. Hold artiklen nede.
    2. Tryk på Download link.

Se, hvordan du læser sider offline.