Administrer foreslåede artikler

Når du åbner en ny fane, finder du de seneste bogmærker og foreslåede "Artikler til dig". Hvis du er logget ind på Chrome, er de foreslåede artikler for dig baseret på din seneste Web- og appaktivitet

Se, hvordan du bruger faner i Chrome.

Administrer interesser for foreslåede artikler

Vigtigt! Du skal være logget ind i Chrome for at bruge disse funktioner.
  • Du kan give Chrome flere oplysninger om dine interesser ved at trykke på Mere Organiser og derefter Ikke interesseret i [emne]  eller Ikke interesseret i [udgiver].
  • Du kan administrere interesser for alle dine foreslåede artikler ved at trykke på Mere Organiser og derefter Administrer interesser.

Skjul foreslåede artikler til dig

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon.
  2. Åbn en ny fane.
  3. Tryk på Skjul ud for "Artikler til dig".

Skjul eller download bestemte artikler

• Hvis du vil fjerne en artikel, skal du nederst til højre i artiklen trykke på Mere Organiser og derefter Skjul nyhed.
  • Sådan læser du artikler offline:
    1. Hold artiklen nede.
    2. Tryk på Download link.

Se, hvordan du læser sider offline.