Baixar un fitxer

Per tal de desar un fitxer o una imatge a l'ordinador o al dispositiu, els heu de baixar. Es desaran a la ubicació de baixada predeterminada.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a la pàgina web on hi ha el fitxer que voleu baixar.
  3. Deseu-lo:
    • Majoria de fitxers: feu clic a l'enllaç de baixada o bé feu clic amb el botó dret al fitxer i trieu Anomena i desa.
    • Imatges: feu-hi clic amb el botó dret i trieu Desa la imatge com a.
    • Vídeos: col·loqueu el cursor a sobre del vídeo i feu clic a Baixa Baixa. Si aquesta acció no està disponible, vol dir que el propietari del vídeo o el lloc web on es troba no permeten baixar-lo.
    • PDF: feu-hi clic amb el botó dret i trieu Desa l'enllaç com a.
    • Pàgines web: a la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Més eines i, a continuació, Desa la pàgina com a.
  4. Si se us demana, trieu on voleu desar el fitxer i, tot seguit, feu clic a Desa.
    • Fitxers executables (.exe, .dll o .bat): si confieu en el fitxer, feu clic a Desa per confirmar-ho. Si teniu dubtes sobre el contingut de la baixada, feu clic a Descarta.
  5. Quan s'acabi la baixada, la veureu a la part inferior de la finestra de Chrome. Feu clic al nom del fitxer per obrir-lo.

Per trobar un fitxer a l'ordinador, al costat del nom del fitxer, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall i, a continuació, Mostra a la carpeta o Més 더보기 i, a continuació, Mostra a Finder. Els fitxers que heu baixat també es mostren a la pàgina Baixades.

Obteniu informació sobre com podeu solucionar errors en baixar fitxers.

Canviar els permisos predeterminats de baixada

Podeu triar si voleu permetre que els llocs web que visiteu baixin fitxers relacionats alhora.
  1. Obriu Chrome "".
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web i, a continuació, Baixades automàtiques.
  4. Trieu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.

Posar en pausa o cancel·lar una baixada

1. Per posar en pausa o cancel·lar la baixada en curs d'un fitxer, cerqueu-lo a la part inferior.
  2. Al costat del nom del fitxer, a la part inferior de la pantalla, feu clic a la fletxa avall Fletxa avall o a Més 더보기.
  3. Feu clic a Posa en pausa, Reprèn o Cancel·la.

Veure una llista dels fitxers que heu baixat

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Baixades.
    • Feu clic al nom d'un fitxer per obrir-lo. S'utilitzarà l'aplicació predeterminada de l'ordinador segons el tipus de fitxer.
    • Per suprimir una baixada de l'historial, feu clic a Suprimeix Suprimeix a la dreta del fitxer corresponent. El fitxer no se suprimirà de l'ordinador, sinó de la pàgina Baixades de Chrome.

Canviar els permisos predeterminats de baixada de PDF

Podeu triar si voleu que els PDF es baixin o s'obrin a Chrome quan visiteu un lloc web.
  1. Obriu Chrome "".
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A "Privadesa i seguretat", feu clic a Configuració del lloc web i, a continuació, Documents PDF.
  4. Trieu l'opció que vulgueu com a opció de configuració predeterminada.

Baixar un PDF editat

Podeu editar un PDF en línia i desar-ne la versió editada a l'escriptori.

1. Aneu a un formulari PDF en línia.
  2. Escriviu al formulari PDF.
  3. Seleccioneu Baixa Baixa i, a continuació, Editat.

Consell: podeu obrir el PDF editat que heu desat i continuar editant-lo.

Canviar les ubicacions de baixada

Podeu triar una ubicació de l'ordinador per desar-hi les baixades de manera predeterminada o bé seleccionar una destinació concreta per a cada baixada.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i, a continuació, Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A la secció "Baixades", ajusteu-ne la configuració:
    • Per canviar la ubicació predeterminada de les baixades, feu clic a Canvia i seleccioneu on voleu que es desin els fitxers.
    • Si preferiu triar una ubicació concreta per a cada baixada, marqueu la casella que hi ha al costat de "Pregunta on es desarà cada fitxer abans de baixar-lo".

Ubicacions predeterminades de les baixades

Si no les heu canviades, aquestes són les ubicacions predeterminades de les baixades de Google Chrome:

• Windows 10, 8, 7 i Vista: \Usuaris\<nom_d'usuari>\Baixades
  • Mac: /Usuaris/<nom_d'usuari>/Descàrregues
  • Linux: /home/<nom_d'usuari>/Downloads