Baixar un fitxer

Per tal de desar un fitxer o una imatge a l'ordinador o al dispositiu, els heu de baixar. Es desaran a la ubicació de baixada predeterminada.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. Aneu a la pàgina web on hi ha el fitxer que voleu baixar.
  3. Deseu-lo:
    • Majoria de fitxers: feu clic a l'enllaç de baixada o bé feu clic amb el botó dret al fitxer i trieu Anomena i desa.
    • Imatges: feu-hi clic amb el botó dret i trieu Desa la imatge com a.
    • Vídeos: col·loqueu el cursor a sobre del vídeo i feu clic a Baixa Baixa. Si aquesta acció no està disponible, vol dir que el propietari del vídeo o el lloc web on es troba no permeten baixar-lo.
    • PDF: feu-hi clic amb el botó dret i trieu Desa l'enllaç com a.
    • Pàgines web: a la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Més eines i després Desa la pàgina com a.
  4. Si se us demana, trieu on voleu desar el fitxer i, tot seguit, feu clic a Desa.
    • Fitxers executables (.exe, .dll o .bat): si confieu en el fitxer, feu clic a Desa per confirmar-ho. Si teniu dubtes sobre el contingut de la baixada, feu clic a Descarta.
  5. Quan s'acabi la baixada, la veureu a la part inferior de la finestra de Chrome. Feu clic al nom del fitxer per obrir-lo.

Per trobar un fitxer a l'ordinador, al costat del nom del fitxer, feu clic a la fletxa avall Down arrow i després Mostra a la carpeta o Més 더보기 i després Mostra a Finder. Els fitxers que heu baixat també es mostren a la pàgina Baixades.

Obteniu informació sobre com podeu solucionar errors en baixar fitxers.

Posar en pausa o cancel·lar una baixada

1. Per posar en pausa o cancel·lar la baixada en curs d'un fitxer, cerqueu-lo a la part inferior.
  2. Al costat del nom del fitxer, a la part inferior de la pantalla, feu clic a la fletxa avall Down arrow o a Més 더보기.
  3. Feu clic a Posa en pausa, Reprèn o Cancel·la.

Veure una llista dels fitxers que heu baixat

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Baixades.
    • Feu clic al nom d'un fitxer per obrir-lo. S'utilitzarà l'aplicació predeterminada de l'ordinador segons el tipus de fitxer.
    • Per suprimir una baixada de l'historial, feu clic a Suprimeix Suprimeix a la dreta del fitxer corresponent. El fitxer no se suprimirà de l'ordinador, sinó de la pàgina Baixades de Chrome.

Canviar les ubicacions de baixada

Podeu triar una ubicació de l'ordinador per desar-hi les baixades de manera predeterminada o bé seleccionar una destinació concreta per a cada baixada.

1. A l'ordinador, obriu Chrome.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  3. A la part inferior, feu clic a Configuració avançada.
  4. A la secció "Baixades", ajusteu-ne la configuració:
    • Per canviar la ubicació predeterminada de les baixades, feu clic a Canvia i seleccioneu on voleu que es desin els fitxers.
    • Si preferiu triar una ubicació concreta per a cada baixada, marqueu la casella que hi ha al costat de "Pregunta on es desarà cada fitxer abans de baixar-lo".

Ubicacions predeterminades de les baixades

Si no les heu canviades, aquestes són les ubicacions predeterminades de les baixades de Google Chrome:

• Windows 10, 8, 7 i Vista: \Usuaris\<nom_d'usuari>\Baixades
  • Mac: /Users/<nom_d'usuari>/Downloads
  • Linux: /home/<nom_d'usuari>/Downloads