Ryd, aktivér eller administrer cookies i Chrome

Alle cookies er som standard tilladt, men du kan tilpasse denne indstilling og rydde cookies på alle websites eller på udvalgte sider.

Hvad er cookies?

Cookies er filer, som er oprettet af de websites, du har besøgt. Cookies gemmer søgeoplysninger, som f.eks. præferencer på websites eller profiloplysninger. Der er to typer cookies:

• Førstepartscookies oprettes af det website, der vises i adresselinjen.
  • Tredjepartscookies stammer fra andre websites med elementer, der er indlejret på den side, du besøger, f.eks. annoncer eller billeder.

Ikke alle cookies er dårlige. Cookies hjælper f.eks. websitet med at huske dine foretrukne indstillinger, så det kan genindlæse dem, når du besøger websitet igen ugen efter. Cookies kan også hjælpe et website med at huske din geografiske placering, så websitet kan give dig oplysninger, der er relevante for det sted, f.eks. vejrmeldinger.

Slet udvalgte cookies, eller ryd alle cookies

Du kan fjerne oplysninger og data for førsteparts- eller tredjepartscookies fra dine enheder. Hvis du fjerner cookies, kan du risikere, at f.eks. gemte præferencer på websites slettes.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv og dernæst Ryd browserdata.
  4. Markér Cookies og websitedata. Fjern markeringen i alle andre afkrydsningsfelter.
  5. Tryk på Ryd data.

Tillad eller tillad ikke cookies

Du kan aktivere eller deaktivere cookies, som er gemt af websites.

Bemærk! Hvis du ikke giver tilladelse til, at websites gemmer cookies, vil de fleste websites med login ikke virke.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for websites og dernæst Cookies.
  4. Slå indstillingen til eller fra ud for "Cookies".
  5. Valgfrit: Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Tillad tredjepartscookies" for kun at tillade førstepartscookies og blokere alle tredjepartscookies. Denne indstilling forhindrer tredjepartscookies i at blive accepteret, selv om du har tilføjet et website på listen over undtagelser og har valgt at tillade websitets cookies.