Ryd, aktivér eller administrer cookies i Chrome

Du kan vælge at slette eksisterende cookies, tillade eller blokere alle cookies og angive præferencer for bestemte websites.

Hvad er cookies?

Cookies er filer, som oprettes af de websites, du besøger. De gør din onlineoplevelse nemmere ved at gemme browseroplysninger. Ved hjælp af cookies kan websites lade dig forblive logget ind, huske dine præferencer for websitet og give dig lokalt relevant indhold.

Der er to typer cookies:

• Førstepartscookies oprettes af det website, du besøger. Websitet vises i adresselinjen.
  • Tredjepartscookies oprettes af andre websites. Disse websites ejer noget af indholdet, f.eks. de annoncer eller billeder, der vises på den webside, du besøger.

Ryd alle cookies

Hvis du fjerner cookies, logges du ud af websites, og dine gemte præferencer vil muligvis blive slettet.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv og så Ryd browserdata.
  4. Vælg en mulighed, f.eks. Seneste time eller Alle browserdata.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Cookies, medielicenser og websitedata". Fjern markeringen af alle andre elementer.
  6. Tryk på Ryd data og så Ryd.

Tillad eller bloker cookies

Du kan tillade eller blokere cookies, der gemmes af websites.

Bemærk! Hvis du ikke giver tilladelse til, at websites gemmer cookies, vil de fleste websites, der kræver at du logger ind, ikke virke.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Indstillinger for website og så Cookies.
  4. Slå Cookies til eller fra.

Bloker cookies fra andre websites

Du kan tillade cookies fra det website, du besøger, mens cookies fra andre websites, der ejer annoncer eller billeder på websiden, blokeres. Du kan blokere disse tredjepartscookies ved at fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Tillad tredjepartscookies".

Alle cookies og websitedata fra andre websites blokeres, også selvom websitet er tilladt på din liste over undtagelser.