Uw downloadgeschiedenis wissen

Op de pagina Downloads kunt u alle bestanden bekijken die u heeft gedownload met Chrome.

Een lijst met gedownloade bestanden bekijken

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Downloads.
  3. Als u een bestand wilt openen, klikt u op de bestandsnaam. Het bestand wordt op uw computer geopend in de standaard-app voor het bestandstype.

U kunt uw downloadgeschiedenis ook weergegeven via een sneltoets:

• Windows, Linux en Chrome OS: druk op Ctrl + j
  • Mac: druk op ⌘ + Shift + j

Een bestand verwijderen uit uw downloadgeschiedenis

U kunt uw downloadgeschiedenis geheel of gedeeltelijk verwijderen. De bestanden worden niet verwijderd van uw computer. Als u de geschiedenis verwijdert, wordt alleen de pagina Downloads in Chrome opgeruimd.

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer en vervolgens Downloads.
  3. Klik in de rechterbovenhoek op Verwijderen Verwijderen voor elke download die u wilt verwijderen uit uw geschiedenis.

Alle bestanden verwijderen uit uw downloadgeschiedenis

1. Open Chrome op uw computer.
  2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  3. Klik op Geschiedenis en vervolgens Geschiedenis.
  4. Klik aan de linkerkant op Browsegegevens wissen. Er wordt een vak weergegeven.
  5. Selecteer in het dropdown-menu welk gedeelte van de geschiedenis u wilt verwijderen. Selecteer het eerste gebruik om alles te verwijderen.
  6. Vink het selectievakje naast Downloadgeschiedenis aan. Meer informatie over de typen browsegegevens die u kunt verwijderen.
  7. Klik op Browsegegevens wissen.

Megan is Google Chrome-expert en auteur van deze Help-pagina. Help haar dit artikel te verbeteren door hieronder feedback achter te laten.