Uw downloadgeschiedenis wissen

U kunt alle of sommige downloads verwijderen uit uw downloadgeschiedenis. Hiermee worden de daadwerkelijke gedownloade bestanden niet verwijderd. Het ruimt alleen de pagina 'Downloads' op.

Items verwijderen uit uw downloadgeschiedenis

1. Klik in de rechterbovenhoek van het browservenster op het Chrome-menu Chrome menu.
  2. Selecteer Downloads.
  3. Klik voor elk item dat u wilt verwijderen op Verwijderen uit lijst.

U kunt ook de sneltoetsen Ctrl+J (Windows, Linux en Chrome OS) en ⌘-Shift-J (Mac) gebruiken om de pagina 'Downloads' te openen.

Uw downloadgeschiedenis voor een langere periode wissen

1. Klik in de rechterbovenhoek van het browservenster op het Chrome-menu Chrome menu.
  2. Selecteer Geschiedenis.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen.
  4. Verwijder het vinkje uit elk selectievakje behalve 'Downloadgeschiedenis'. Dit zou al moeten zijn aangevinkt voor u. Meer informatie over andere typen browsegegevens die u kunt verwijderen.
  5. Gebruik het dropdown-menu bovenaan om de hoeveelheid downloadgeschiedenis te selecteren die u wilt verwijderen.
  6. Klik op 'Browsegegevens wissen'.