Uw downloadgeschiedenis wissen

U kunt sommige of alle downloads verwijderen uit de downloadlijst die wordt bijgehouden in Google Chrome.

Als u dit doet, worden de daadwerkelijke bestanden niet van uw computer verwijderd.

Specifieke items uit uw downloadgeschiedenis verwijderen

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Downloads.
  3. Klik bij het betreffende item op Verwijderen uit lijst.

Uw downloadgeschiedenis voor een langere periode wissen

1. Klik op het Chrome-menu Chrome menu op de browserwerkbalk.
  2. Selecteer Extra.
  3. Selecteer Browsegegevens wissen.
  4. Vink het vakje 'Downloadgeschiedenis wissen' aan.
  5. Gebruik de vervolgkeuzelijst bovenaan om de hoeveelheid gegevens te selecteren die u wilt verwijderen.
  6. Klik op Browsegegevens wissen.

U kunt in het dialoogvenster 'Browsegegevens wissen' andere typen browsegegevens wissen door de betreffende selectievakjes aan te vinken.