Tallennettujen salasanojen hallinnointi

Voit antaa Chromen muistaa eri sivustojen salasanasi. Kirjaudu sisään Chromeen, niin voit käyttää salasanojasi kaikilla laitteilla.

Kun annat sivustolla uuden salasanan, Chrome pyytää lupaa sen tallentamiseen. Anna lupa valitsemalla Tallenna.

• Jos haluat nähdä tallennettavan salasanan, valitse Esikatselu Esikatselu.
  • Jos sivulla on useita salasanoja, klikkaa alanuolta Alanuoli. Valitse salasana, jonka haluat tallentaa.
  • Jos käyttäjätunnus on tyhjä tai virheellinen, klikkaa tekstikenttää Käyttäjätunnus-kohdan vierestä. Anna käyttäjänimi, jonka haluat tallentaa.

Tallennetulla salasanalla kirjautuminen

Kirjaudut automaattisesti sisään tietyille sivustoille, jos niiden salasanat on tallennettu Chromeen tai Smart Lockiin salasanoille.

1. Siirry tietokoneellasi aiemmin käytettyyn sivustoon.
  2. Klikkaa kirjautumislomakkeen käyttäjänimikenttää.
  3. Valitse käytettävät kirjautumistiedot luettelosta.

Tallennettujen salasanojen katselu, poistaminen tai vieminen

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Katso, poista tai vie salasana:
    • Katso: Valitse sivuston oikealta puolelta Esikatselu Esikatselu. Jos lukitset tietokoneesi salasanalla, sinua pyydetään antamaan tietokoneen salasana.
    • Poista: Valitse sivuston oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Poista.
    • Vie: Valitse Tallennetut salasanat ‑kohdan oikealta puolelta Lisää Lisää ja sitten Vie salasanoja.

Jos haluat poistaa kaikki tallennetut salasanat, poista selailutiedot ja valitse Salasanat.

Salasanojen tallennuksen lopettaminen

Chrome tarjoutuu oletuksena tallentamaan salasanasi. Voit ottaa tämän asetuksen käyttöön tai poistaa sen käytöstä milloin tahansa.

1. Avaa Chrome tietokoneellasi.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta Profiili Profiili ja sitten Salasanat.
  3. Poista käytöstä Tarjoa salasanojen tallentamista.

Salasanaongelmien korjaaminen

Jos Chrome ei tallenna salasanoja tai ehdota niiden tallentamista, lue lisää tallennettujen tietojen ongelmien korjaamisesta.

Miten Chrome tallentaa ja synkronoi salasanoja

Chromen salasanojen tallennustapa riippuu siitä, haluatko tallentaa ja käyttää salasanojasi eri laitteilla. Jos salasanat synkronoidaan, voit käyttää niitä Chromessa kaikilla laitteillasi sekä joissakin Android-laitteesi sovelluksissa.

Voit tallentaa salasanoja Google-tilillesi tai ottaa synkronoinnin käyttöön Chromeen tallennetuille salasanoille.

Muussa tapauksessa salasanat tallennetaan vain tietokoneesi Chromeen.