Administrer adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske dine adgangskoder til forskellige websites. Aktivér synkronisering i Chrome for at bruge dine adgangskoder på forskellige enheder.

Hvis du angiver en ny adgangskode på et website, spørger Chrome, om du vil gemme den. Tryk på Gem for at acceptere.

Log ind med en gemt adgangskode

Hvis du har gemt adgangskoden til et website, da du tidligere besøgte det, kan Chrome hjælpe dig med at logge ind.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til et website, du har besøgt før.
  3. Gå til websitets loginformular.
    • Hvis du har gemt et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode til websitet: Chrome udfylder automatisk loginformularen.
    • Hvis du har gemt mere end ét brugernavn og én adgangskode: Markér feltet til brugernavnet, og vælg de loginoplysninger, du vil bruge.
    • Hvis Chrome ikke tilbyder at bruge din gemte adgangskode: Tryk på adgangskode Gem din adgangskode for at se mulige adgangskoder.

Se, slet eller eksportér adgangskoder

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Indstillinger og derefter Adgangskoder.
  4. Se, slet eller eksportér en adgangskode:
    • Se: Tryk på Se og administrer gemte adgangskoder på passwords.google.com.
    • Slet: Tryk på den adgangskode, du vil fjerne. Tryk på Slet Slet øverst.
    • Eksportér: Tryk på MereMere og derefter Eksportér adgangskoder.

Du kan rydde alle dine gemte adgangskoder ved at rydde browserdataene og vælge "Adgangskoder".

Gem eller stop med at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid slå denne funktion til eller fra.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Organiser til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Indstillinger efterfulgt af Adgangskoder.
  4. Øverst på skærmen skal du slå Gem adgangskoder til eller fra.

Log automatisk ind på websites og i apps

Du kan automatisk logge ind på websites og i apps, hvor du har gemt dine loginoplysninger, ved hjælp af "Automatisk login". Når du aktiverer "Automatisk login", behøver du ikke at bekræfte dit brugernavn og din adgangskode.
Hvis du vil bekræfte dine gemte loginoplysninger, når du logger ind, kan du deaktivere "Automatisk login".
  1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Organiser til højre for adresselinjen.
  3. Tryk på Indstillinger and then Adgangskoder.
  4. Aktivér eller deaktiver "Automatisk login".

Få underretninger om at ændre dine adgangskoder

Du får muligvis en underretning fra Chrome, hvis du bruger en kombination af adgangskode og brugernavn, som er blevet kompromitteret i et dataudslip på et tredjepartswebsite eller i en tredjepartsapp. Kompromitterede kombinationer af adgangskode og brugernavn er ikke sikre, da de er blevet offentliggjort online.

Vi anbefaler, at du ændrer eventuelle kompromitterede adgangskoder så hurtigt som muligt. Du kan følge vejledningen i Chrome for at ændre din adgangskode på det website, hvor du har brugt adgangskoden, og tjekke dine gemte adgangskoder på andre websites, hvor adgangskoden kan være blevet gemt.

Chrome sørger for, at dine adgangskoder og brugernavne er beskyttet, så de ikke kan læses af Google.

Vigtigt! Du skal være logget ind og synkronisere med Chrome for at få disse notifikationer.

Sådan starter eller stopper du med at modtage disse notifikationer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-enhed.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv og sikkerhed efterfulgt af Beskyttet browsing.
  4. Tryk på Standardbeskyttelse.
  5. Aktivér eller deaktiver "Få en underretning, hvis adgangskoder afsløres i forbindelse med et brud på datasikkerheden".

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis du har aktiveret "Beskyttet browsing".

Check your saved passwords

Du kan tjekke, om dine gemte adgangskoder er blevet offentliggjort i forbindelse med et brud på datasikkerheden, ved at tjekke dem alle på én gang.

Sådan tjekker du dine gemte adgangskoder:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Tryk på Adgangskoder efterfulgt af Tjek adgangskoder.

Løs problemer med adgangskoder

Hvis Chrome ikke gemmer eller tilbyder at gemme adgangskoder, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.

Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder. Hvis du vælger at synkronisere, kan du bruge adgangskoderne i Chrome på alle dine enheder og i visse apps på Android-enheder.

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.

Du kan administrere gemte adgangskoder på din Google-konto ved at gå til passwords.google.com.