Administrer adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske dine adgangskoder til forskellige websites. Aktivér synkronisering i Chrome for at bruge dine adgangskoder på forskellige enheder.

Hvis du angiver en ny adgangskode på et website, spørger Chrome, om du vil gemme den. Klik på Gem for at acceptere.

• Klik på Forhåndsvisning Se forhåndsvisning for at se den adgangskode, der gemmes.
  • Klik på pilen Nedadvendt pil, hvis der er flere adgangskoder på siden. Vælg den adgangskode, du vil gemme.
  • Hvis brugernavnet mangler eller er forkert, skal du klikke på tekstfeltet ud for "Brugernavn" og derefter angive det brugernavn, du vil gemme.
  • Hvis du vil gemme en anden adgangskode, skal du klikke på tekstfeltet ud for "Adgangskoder". Angiv den adgangskode, du vil gemme.

Log ind med en gemt adgangskode

Hvis du har gemt adgangskoden til et website, da du tidligere besøgte det, kan Chrome hjælpe dig med at logge ind.

1. Gå til et website, du har besøgt før, på din computer.
  2. Gå til websitets loginformular.
    • Hvis du har gemt et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode til websitet: Chrome udfylder automatisk loginformularen.
    • Hvis du har gemt mere end ét brugernavn og én adgangskode: Markér feltet til brugernavnet, og vælg de loginoplysninger, du vil bruge.

Se, slet eller eksportér gemte adgangskoder

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil efterfulgt af Adgangskoder Adgangskoder.
  3. Se, slet eller eksportér en adgangskode:
    • Se: Til højre for websitet skal du klikke på Vis adgangskode Se forhåndsvisning. Hvis du låser din computer med en adgangskode, bliver du bedt om at indtaste adgangskoden til computeren.
    • Fjern: Til højre for websitet skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Fjern.
    • Eksportér: Til højre for "Gemte adgangskoder" skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Eksportér adgangskoder.

Du kan rydde alle dine gemte adgangskoder ved at rydde browserdataene og vælge "Adgangskoder".

Gem eller stop med at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid slå denne funktion til eller fra.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil efterfulgt af Adgangskoder Adgangskoder.
  3. Aktivér eller deaktiver indstillingen Få tilbudt at gemme adgangskoder.

Log automatisk ind på websites og i apps

Du kan automatisk logge ind på websites og i apps, hvor du har gemt dine loginoplysninger, ved hjælp af "Automatisk login". Når du aktiverer "Automatisk login", behøver du ikke at bekræfte dit brugernavn og din adgangskode.
Hvis du vil bekræfte dine gemte loginoplysninger, når du logger ind, kan du deaktivere "Automatisk login".
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Profil Profil and then Adgangskoder Adgangskoder.
  3. Aktivér eller deaktiver Automatisk login

Tjek dine gemte adgangskoder

Du kan tjekke, om dine gemte adgangskoder er blevet offentliggjort i forbindelse med et brud på datasikkerheden, ved at tjekke dem alle på én gang.

Sådan tjekker du dine gemte adgangskoder:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst skal du klikke på Mere  efterfulgt af Indstillinger.
  3. Vælg Adgangskoder efterfulgt af Tjek adgangskoder.

Få underretninger om at ændre dine adgangskoder

Du får muligvis en underretning fra Chrome, hvis du bruger en kombination af adgangskode og brugernavn, som er blevet kompromitteret i et dataudslip på et tredjepartswebsite eller i en tredjepartsapp. Kompromitterede kombinationer af adgangskode og brugernavn er ikke sikre, da de er blevet offentliggjort online.

Vi anbefaler, at du ændrer eventuelle kompromitterede adgangskoder så hurtigt som muligt. Du kan følge vejledningen i Chrome for at ændre din adgangskode på det website, hvor du har brugt adgangskoden, og tjekke dine gemte adgangskoder på andre websites, hvor adgangskoden kan være blevet gemt.

Chrome sørger for, at dine adgangskoder og brugernavne er beskyttet, så de ikke kan læses af Google.

Vigtigt! Du skal være logget ind i Chrome for at få disse notifikationer.

Sådan starter eller stopper du med at modtage notifikationer:

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere efterfulgt af Indstillinger.
  3. Klik på Sikkerhed under "Sikkerhed og privatliv".
  4. Vælg en indstilling for beskyttet browsing: Forbedret beskyttelse eller Standardbeskyttelse.
Tip! Denne funktion er kun tilgængelig, hvis "Beskyttet browsing" er aktiveret.

Løs problemer med adgangskoder

Hvis Chrome ikke gemmer eller tilbyder at gemme adgangskoder, kan du se, hvordan du løser problemer med gemte oplysninger.

Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder. Hvis du vælger at synkronisere, kan du bruge adgangskoderne i Chrome på alle dine enheder og i visse apps på dine Android-enheder.

Når synkronisering er aktiveret for adgangskoder i Chrome, gemmes dine adgangskoder på din Google-konto.

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din computer.