Administrer gemte adgangskoder

Du kan få Chrome til at huske dine adgangskoder til forskellige websites. Aktivér synkronisering i Chrome for at bruge dine adgangskoder på forskellige enheder.

Hvis du angiver en ny adgangskode på et website, spørger Chrome, om du vil gemme den. Tryk på Gem for at acceptere.

Log ind med en gemt adgangskode

Hvis du har gemt adgangskoden til et website, da du tidligere besøgte det, kan Chrome hjælpe dig med at logge ind.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til et website, du har besøgt før.
  3. Gå til websitets loginformular.
    • Hvis du har gemt et enkelt brugernavn og en enkelt adgangskode til websitet: Chrome udfylder automatisk loginformularen.
    • Hvis du har gemt mere end ét brugernavn og én adgangskode: Markér feltet til brugernavnet, og vælg de loginoplysninger, du vil bruge.

Hvis Chrome ikke foreslår en adgangskode, kan du over tastaturet trykke på nøglen Nøgle og derefterBrug en anden adgangskode.

Se, slet eller eksportér adgangskoder

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere nederst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Adgangskoder
  4. Se, slet eller eksportér en adgangskode:
    • Se: Tryk på den gemte adgangskode. Tryk på Vis under "Adgangskode".
    • Slet: Tryk på Rediger øverst til højre. Under "Gemte adgangskoder" skal du trykke på det website, du vil fjerne og derefter Slet.
    • Eksportér: Rul ned til bunden, og tryk derefter på Eksportér adgangskoder.

Du kan rydde alle dine gemte adgangskoder ved at rydde browserdataene og vælge "Gemte adgangskoder".

Gem eller stop med at gemme adgangskoder

Chrome tilbyder som standard at gemme din adgangskode. Du kan til enhver tid slå denne funktion til eller fra.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere nederst til højre.
  3. Tryk på Indstillinger Indstillinger og derefter Adgangskoder
  4. Aktivér eller deaktiver Gem adgangskoder.

Løs problemer med adgangskoder

Hvis Chrome ikke gemmer eller tilbyder at gemme adgangskoder, kan du se, hvordan du løser problemer med oplysninger, der er gemt i Chrome.

Sådan gemmer og synkroniserer Chrome adgangskoder

Hvordan Chrome gemmer dine adgangskoder afhænger af, om du vil gemme og bruge dem på flere enheder.

Dine adgangskoder gemmes på din Google-konto, hvis du er logget ind på Chrome og synkroniserer adgangskoder.

Hvis ikke, gemmes dine adgangskoder kun i Chrome på din iPhone eller iPad.