Se og slet din Chrome-browserhistorik

Du kan se din browserhistorik i Chrome. På en computer kan du bruge visningshistorikken for Søgninger til at fortsætte med en søgning, som du allerede er startet på, og finde relaterede søgninger.

Hvis du ikke vil have en oversigt over de sider, du har besøgt i Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Hvis du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du har aktiveret synkronisering og er logget ind i Chrome. Du kan også vælge at deaktivere visningshistorikken for Søgninger.

Du kan også særskilt slette din Google-søgehistorik fra din konto.

Se, hvordan du slår synkronisering til eller fra i Chrome.

Se din historik

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og så Historik.

Ryd din historik

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og så Historik.
  4. Klik på Ryd browserdata til venstre. Der åbnes nu en dialogboks.
  5. Vælg, hvor meget historik du vil slette, i rullemenuen. Vælg Alle browserdata for at rydde alt.
  6. Markér felterne for de oplysninger, du vil slette i Chrome, herunder "browserhistorik". Få flere oplysninger om, hvilke typer browserdata du kan slette
  7. Klik på Ryd data.

Hvis du vil slette din søgehistorik, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Brug søgelinjen øverst, hvis du leder efter noget specifikt.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og så Historik.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver af de elementer, du vil fjerne fra din historik.
  5. Klik på Slet øverst til højre.
  6. Bekræft ved at klikke på Fjern.

Fjern et genvejsbillede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger.

Sådan fjerner du et genvejsbillede:

1. Hold markøren over det billede, du vil fjerne.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Fjern Fjern.

Kom godt i gang med Søgninger

Din Chrome-browserhistorik og dine søgninger organiseres efter emne på fanen Søgninger på siden Historik, og de vises i sektionerne for Søgninger. Her kan du nemt finde din tidligere browseraktivitet og fortsætte din undersøgelse med relaterede søgninger. Hvis du føjer et bogmærke til en side, eller du føjer siden til en fanegruppe, angives siden med en etiket til højre.

Sådan får du vist dine søgeforløb

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Angiv dine søgetermer i adresselinjen.
  3. Tryk på chippen Genoptag din søgning, når den vises under adresselinjen.

Du kan også få adgang til visningen for Søgninger direkte på siden med Chrome-historik.

• Hvis du vil aktivere eller deaktivere Søgninger: Gå til Søgninger, og klik på Aktivér Søgninger eller Deaktiver Søgninger.
  • Hvis du vil åbne alle sider for et søgeforløb på nye faner: Ud for det element, du søger efter, skal du klikke på Mere Mere og så Åbn alle i en ny fanegruppe.
Tip! Nederst på siden kan du finde foreslåede søgninger, der er relateret til dine søgeforløb.

Sådan fjerner du elementer fra Søgninger

Visse følsomme søgeforløb skjules automatisk, men du kan finde dem via søgefeltet på siden Søgninger. Hvis du f.eks. har søgt efter et sundhedsemne og gerne vil vende tilbage til søgeforløbet, skal du indtaste sundhedsemnet i søgefeltet.

Du kan manuelt slette et søgeforløb eller en side i et søgeforløb.

• Hvis du vil slette en side i et søgeforløb: Ud for det element, du søger efter, skal du klikke på Mere Mere og så Fjern fra historik.
  • Hvis du vil slette alle sider i et søgeforløb: Ud for det element, du søger efter, skal du klikke på Mere Mere og så Fjern alt fra historikken.

Det kan du se på siden med din historik

Siden med din historik viser de websider, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Den gemmer ikke de Chrome-sider, du har besøgt, f.eks. chrome://settings. Den gemmer heller ikke sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik.

Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser siden med din historik websider, du har besøgt på alle dine synkroniserede enheder, i meget længere tid. Hvis du er logget ud af Chrome, viser siden med din historik ikke websiderne på tværs af dine andre enheder.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet privat med inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorikken. Hvis historikken er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke på siden med din historik. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.