Se og slet din Chrome-browserhistorik

Du kan se din browserhistorik i Chrome. På en computer kan du bruge visningshistorikken for Søgninger til at fortsætte med en søgning, som du allerede er startet på, og finde relaterede søgninger.

Hvis du ikke vil have en oversigt over de sider, du har besøgt i Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Hvis du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du har aktiveret synkronisering og er logget ind i Chrome. Du kan også vælge at deaktivere visningshistorikken for Søgninger.

Du kan også særskilt slette din Google-søgehistorik fra din konto.

Se, hvordan du slår synkronisering til eller fra i Chrome.

Find din historik
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og så Historik.
Find en side i din historik
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Skriv @history i adresselinjen.
  3. Tryk på Tab-tasten eller mellemrumstasten. Du kan også klikke på Søgehistorik Søg i forslagene.
  4. Angiv søgeord for den side, du tidligere har besøgt.
  5. Vælg siden på listen.
Ryd din historik
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historikog så Historik.
  4. Klik på Ryd browserdata til venstre.
  5. Vælg, hvor meget historik du vil slette.
    • Vælg Altid for at rydde alt.
  6. Markér afkrydsningsfelterne ud for de oplysninger, du vil slette i Chrome, herunder browserhistorikFå flere oplysninger om, hvilke typer browserdata du kan slette.
  7. Klik på Ryd data.
Slet et element fra din historik
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historikog så Historik.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver af de elementer, du vil fjerne fra din historik.
  5. Klik på Slet øverst til højre.
  6. Klik på Fjern.
Tip! Brug søgelinjen foroven, hvis du vil søge efter noget bestemt.
Fjern et genvejsbillede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger.

Sådan fjerner du et genvejsbillede:

1. Hold markøren over det billede, du vil fjerne.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og så Fjern Fjern.

Kom godt i gang med Søgninger

Din Chrome-browserhistorik og dine søgninger organiseres efter emne på fanen Søgninger på siden Historik, og de vises i sektionerne for Søgninger. Her kan du nemt finde din tidligere browseraktivitet og fortsætte din undersøgelse med relaterede søgninger. Hvis du føjer et bogmærke til en side, eller du føjer siden til en fanegruppe, angives siden med en etiket til højre.
Find dine søgeforløb
  1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Angiv dine søgetermer i adresselinjen.
  3. Tryk på Genoptag din søgning under adresselinjen.

Du kan også få adgang til visningen for Søgninger direkte på siden "Chrome-historik".

• Sådan slår du Søgeforløb til eller fra: I venstre side af fanen "Søgeforløb" skal du klikke på Aktivér Søgninger eller Deaktiver Søgninger.
  • Sådan åbner du alle sider for et søgeforløb på nye faner: Ud for det element, du søger efter, skal du klikke på Mere Mere og så Åbn alle i en ny fanegruppe.
Tip! Nederst på siden kan du finde foreslåede søgninger, der er relateret til dine søgeforløb.
Fjern elementer fra dine søgeforløb

Visse søgeforløb, som kan være følsomme, skjules muligvis automatisk. Du kan finde dem via søgefeltet på siden Søgninger. Hvis du f.eks. har søgt efter et sundhedsemne og gerne vil vende tilbage til søgeforløbet, skal du indtaste sundhedsemnet i søgefeltet.

Du kan manuelt slette et søgeforløb eller en side i et søgeforløb.

• Hvis du vil slette en side i et søgeforløb: Ud for det element, du har søgt efter, skal du klikke på Mere Mere og så Fjern fra historik.
  • Hvis du vil slette alle sider i et søgeforløb: Ud for det element, du har søgt efter, skal du klikke på Mere Mere og så Fjern alt fra historikken.

Hvad du kan se i din historik

Din historik viser de sider, du har besøgt i Chrome inden for de seneste 90 dage. Den gemmer ikke de Chrome-sider, du har besøgt, f.eks. chrome://settings. Den gemmer heller ikke sider, du har besøgt i privat browsing, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik.

Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser Historik de sider, du har besøgt på alle dine synkroniserede enheder, i meget længere tid. Hvis du er logget ud af Chrome, viser Historik ikke dine sider på dine øvrige enheder.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet privat med inkognitotilstand.

Bruger du en Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorik. Hvis Historik er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke i historikken. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.