Slet din browserhistorik i Chrome

Hvis du ikke vil have en oversigt over, hvilke websider du har besøgt via Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Når du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du er logget ind i Chrome.

Din historik fjernes fra Chrome. Du kan også særskilt slette din søgehistorik i Google fra din konto.

Se din historik

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og dernæst Historik.

Ryd din historik

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og dernæst Historik.
  4. Klik på Ryd browserdata til venstre. Der åbnes nu en dialogboks.
  5. Vælg, hvor meget historik du vil slette, i rullemenuen. For at rydde alt skal du vælge All time .
  6. Markér afkrydsningsfelterne ud for de oplysninger, du vil slette i Chrome, herunder "browserhistorik". Få flere oplysninger om de typer browserdata, du kan slette
  7. Klik på Ryd browserdata.

Hvis du vil slette din søgehistorik, kan du se, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Brug søgelinjen øverst, hvis du leder efter noget bestemt.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Klik på Historik og dernæst Historik.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for hver af de elementer, du vil fjerne fra din historik.
  5. Klik på Slet øverst til højre.
  6. Bekræft ved at klikke på Fjern.

Fjern et billede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du kan fjerne et billede ved at holde markøren over det og klikke på Fjern Fjern.

Hvad siden med din historik viser

Siden med din historik viser de websider, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Den gemmer ikke de Chrome-sider, du har besøgt, f.eks. chrome://settings. Den gemmer heller ikke sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik.

Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser siden med din historik websider, du har besøgt på alle dine synkroniserede enheder, i meget længere tid.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet uden registrering med inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorikken. Hvis historikken er deaktiveret, står de sider, du har besøgt, ikke på siden med din historik. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed