Slet din browserhistorik i Chrome

Hvis du ikke vil have en oversigt over, hvilke websider du har besøgt via Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Når du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du er logget ind i Chrome.

Din historik fjernes fra Chrome. Du kan også særskilt slette din søgehistorik i Google fra din konto.

Se din historik

Siden med din historik viser de websider, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage.

Sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik, gemmes ikke.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Historik.
    • Du kan besøge et website igen ved at trykke på posten.
    • Du kan åbne et website i en ny fane ved at trykke på en post og holde fingeren nede. Tryk derefter på Mere Mere øverst til højre og dernæst Åbn i ny fane.
    • Du kan kopiere websitet ved at trykke på posten og holde fingeren nede. Tryk derefter på Mere Mere øverst til højre og dernæst Kopiér link.

Ryd din historik

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata.
  4. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Browserhistorik".
  5. Fjern markeringen i eventuelle andre afkrydsningsfelter, som du ikke vil slette.
  6. Tryk på Ryd data.

Hvis du vil slette din søgehistorik, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Brug søgelinjen øverst, hvis du leder efter noget specifikt.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og dernæst Historik.
  3. Find den post, du vil slette.
  4. Tryk på Fjern Fjern til højre.

Du kan fjerne flere elementer ved at trykke på en post og holde fingeren nede. Markér andre poster, du vil slette. Tryk derefter på Fjern Fjern øverst til højre.

Fjern et billede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du kan fjerne et billede ved at trykke på det og holde fingeren nede. Vælg derefter Fjern.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet uden registrering med inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorikken. Hvis historikken er deaktiveret, står de sider, du har besøgt, ikke på siden med din historik. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed