Slet din browserhistorik i Chrome

Hvis du ikke vil have en oversigt over, hvilke websider du har besøgt via Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Når du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du er logget ind i Chrome.

Din historik fjernes fra Chrome. Du kan også særskilt slette din Google-søgehistorik via din konto.

Se din historik

Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.

1. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik.
  2. Du kan besøge et website ved at trykke på posten.
    • Du kan åbne websitet i en ny fane ved at holde posten nede. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Åbn i ny fane.
    • Du kan kopiere websitet ved at holde posten nede. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Kopiér link.

Ryd din historik

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik.
  3. Tryk på Ryd browserdata.
  4. Vælg, hvor meget historik du vil slette, ud for "Tidsinterval". Tryk på Altid for at rydde alt.
  5. Tjek "Browserhistorik". Fjern markeringen for eventuelle andre data, som du ikke vil slette.
  6. Tryk på Ryd data.

Hvis du vil slette din søgehistorik, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Tryk på Søg Søg øverst til højre, hvis du vil søge efter noget bestemt.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik.
  3. Find den post, du vil slette.
  4. Tryk på Fjern Fjern til højre.

Du kan fjerne flere elementer ved at trykke på en post og holde fingeren nede. Markér andre poster, du vil slette. Tryk derefter på Fjern Fjern øverst til højre.

Fjern et billede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du kan fjerne et billede ved at trykke på det og holde fingeren nede. Vælg derefter Fjern.

Hvad siden med din historik viser

Siden med din historik viser de websider, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Den gemmer ikke de Chrome-sider, du har besøgt, f.eks. chrome://settings. Den gemmer heller ikke sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik.

Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser siden med din historik websider, du har besøgt på alle dine synkroniserede enheder, i meget længere tid.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet uden registrering med inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorikken. Hvis historikken er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke på siden med din historik. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.