Se og slet din Chrome-browserhistorik

Du kan se din browserhistorik i Chrome. På en computer kan du bruge visningshistorikken for Søgninger til at fortsætte med en søgning, som du allerede er startet på, og finde relaterede søgninger.

Hvis du ikke vil have en oversigt over de sider, du har besøgt i Chrome, kan du slette hele eller dele af din browserhistorik. Hvis du sletter din browserhistorik, slettes den på alle enheder, hvor du har aktiveret synkronisering og er logget ind i Chrome. Du kan også vælge at deaktivere visningshistorikken for Søgninger.

Du kan også særskilt slette din Google-søgehistorik fra din konto.

Se, hvordan du slår synkronisering til eller fra i Chrome.

Se din historik

Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.

1. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik.
  2. Du kan besøge et website ved at trykke på posten.
    • Du kan åbne websitet i en ny fane ved at holde fingeren nede på posten. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Åbn i ny fane.
    • Du kan kopiere websitet ved at holde fingeren nede på posten. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Kopiér link.

Ryd din historik

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen, hvis den er i bunden. Tryk på Historik Historik
  3. Tryk på Ryd browserdata.
  4. Ud for "Tidsinterval":
    • Hvis du vil rydde en del af din historik, skal du vælge de pågældende datoer.
    • Tryk på Altid for at rydde alt.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Browserhistorik".
  6. Fjern markeringen for eventuelle andre data, som du ikke vil slette.
  7. Tryk på Ryd data.

Hvis du vil slette din søgehistorik, kan du få flere oplysninger om, hvordan du rydder aktivitet, der er gemt i Min aktivitet.

Slet et element fra din historik

Du kan slette bestemte dele af din historik. Tryk på Søgning Søgning øverst til højre, hvis du vil søge efter noget bestemt.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og så Historik.
    • Stryg opad på adresselinjen (hvis den er i bunden), før du trykker på Historik Historik.
  3. Find den post, du vil slette.
  4. Tryk på Fjern Remove til højre.

Sådan sletter du flere elementer:

1.  Hold fingeren nede på en post.
  2. Markér andre poster, du vil slette.
  3. Tryk på Fjern Remove øverst til højre.
Tip! Du kan fjerne et element fra historikken for et bestemt website, mens du er på det pågældende website.
  • Tryk på Lås Låsog så Senest besøgt Historikog så Fjern Remove.

Fjern et billede fra siden Ny fane

Åbn en ny fane for at se de websites, du oftest besøger. Du kan fjerne et billede ved at trykke på det og holde fingeren nede. Vælg derefter Fjern.

Det kan du se på siden med din historik

Siden med din historik viser de websider, du har besøgt i Chrome de seneste 90 dage. Den gemmer ikke de Chrome-sider, du har besøgt, f.eks. chrome://settings. Den gemmer heller ikke sider, du har besøgt i inkognitotilstand, eller sider, du allerede har slettet fra din browserhistorik.

Hvis du er logget ind i Chrome og synkroniserer din historik, viser siden med din historik websider, du har besøgt på alle dine synkroniserede enheder, i meget længere tid. Hvis du er logget ud af Chrome, viser siden med din historik ikke websiderne på tværs af dine andre enheder.

Gå på nettet privat

Hvis du ønsker, at Chrome slet ikke gemmer din browserhistorik, kan du bruge internettet privat med inkognitotilstand.

Bruger du din Chromebook på arbejdet eller i skolen? Din netværksadministrator kan deaktivere browserhistorikken. Hvis historikken er deaktiveret, vises de sider, du har besøgt, ikke på siden med din historik. Se, hvordan du bruger en administreret Chrome-enhed.