Avancerede sikkerhedsindstillinger

Google Chrome har indbyggede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig, mens du browser på internettet. Følg vejledningen nedenfor for at ændre disse indstillinger:

1. Åbn Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger nederst.
  4. Rediger følgende indstillinger. Vi anbefaler, at du ikke ændrer disse indstillinger, medmindre du er sikker på, hvad du laver.
    • Beskyttelse mod phishing og malware: Denne valgmulighed er som standard aktiveret i sektionen "Privatliv". Når den er aktiveret, advarer Google Chrome dig, hvis det website, du vil besøge, mistænkes for at indeholde phishing eller malware. Få flere oplysninger om registrering af phishing og malware.
    • SSL-certifikater og -indstillinger: Gå til sektionen "HTTPS/SSL" for at administrere dine SSL-certifikater og -indstillinger.
    • Indstillinger for webindhold: Klik på Indstillinger for indhold i sektionen "Privatliv" for at justere dine tilladelser for cookies, billeder, JavaScript, plugins, pop op-vinduer og placeringsdeling. Få flere oplysninger om administration af dine indstillinger for webindhold.

Få oplysninger om, hvordan Google Chrome bruger teknologier såsom sandboxing og automatiske opdateringer til at beskytte dig på nettet. Læs Googles Tips til onlinesikkerhed for at få flere råd om, hvordan du beskytter din familie på nettet.