Avancerede sikkerhedsindstillinger

Google Chrome har indbyggede sikkerhedsfunktioner, der beskytter dig, mens du browser på internettet. Følg vejledningen nedenfor for at ændre disse indstillinger:

1. Klik på Chrome-menuen Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Klik på Vis avancerede indstillinger.
  4. Her er de forskellige indstillinger, du kan justere:

Du bør ikke ændre disse indstillinger, medmindre du ved, hvad du foretager dig.

• Beskyttelse mod phishing og malware
      Denne valgmulighed er som standard aktiveret i sektionen "Beskyttelse af personlige oplysninger". Når den er aktiveret, advarer Google Chrome dig, hvis det website, du vil besøge, mistænkes for at indeholde phishing eller malware. Få flere oplysninger om registrering af phishing og malware
    • SSL-certifikater og -indstillinger
      Gå til sektionen "HTTPS/SSL" for at administrere dine SSL-certifikater og -indstillinger.
    • Indstillinger for webindhold
      Klik på Indstillinger for indhold i afsnittet "Beskyttelse af personlige oplysninger" for at justere dine tilladelser for cookies, billeder, JavaScript, plugins, pop op-vinduer og placeringsdeling. Få flere oplysninger om administration af dine indstillinger for webindhold

Få oplysninger om, hvordan Google Chrome bruger teknologier som sandboxing og automatiske opdateringerfor at beskytte dig på nettet. Hvis du vil have flere tips til, hvordan du kan beskytte din familie på internettet, kan du læse Googles tips til sikkerhed på nettet.