Slet din browserhistorik

Du kan slette dele af eller hele din browserhistorik i Google Chrome. Hvis du er logget ind på Chrome på flere computere eller enheder, vil sletningen af din browserhistorik også gælde på alle de andre enheder.

Ryd hele din browserhistorik

1. Klik på menuen Chrome Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Værktøjer.
  3. Vælg Ryd browserdata.
  4. Vælg "Ryd browserhistorik" i den viste dialogboks.
  5. Brug den øverste menu til at vælge den mængde data, som du vil slette. Vælg Ryd alt for at rydde din komplette browserhistorik.
  6. Klik på Ryd browserdata.

Følgende oplysninger fjernes, når du rydder din browserhistorik:

• Webadresser, som du har besøgt, kan ses på siden Historik
  • Cachelagret tekst fra besøgte sider
  • Øjebliksbilleder af dine mest besøgte sider på siden Ny fane
  • IP-adresser, der er forudhentet fra sider, du har besøgt

Ryd bestemte elementer fra din browserhistorik

1. Klik på menuen Chrome Chrome menu på browserens værktøjslinje.
  2. Vælg Historik.
  3. Hold musen over de elementer, som du vil fjerne.
  4. Markér afkrydsningsfelterne for elementerne.
  5. Klik på knappen Fjern valgte elementer øverst på siden.
  6. Klik på OK, når bekræftelsesvinduet vises.

Ryd din browserhistorik fra adresselinjen.

Du kan forhindre match til din browserhistorik i at blive vist i adresselinjen ved at følge anvisningen ovenfor, så du rydder hele din browserhistorik. Du kan også deaktivere forslagstjenesten i adresselinjen, hvis du ikke vil ønsker, at Google Chrome skal hjælpe med at fuldføre de søgeudtryk og webadresser, du indtaster i adresselinjen.

Ryd din browserhistorik på siden Ny fane

Siden Ny fane viser en liste over de websites, som du besøger mest. Hold musen hen over et billede for at fjerne bestemte miniaturer. Klik derefter på det x, der vises øverst til højre i rammen.

De miniaturer, du fjerner, vises ikke på siden igen. Hvis du vil nulstille siden, så der vises tomme miniaturer, skal du rydde hele din browserhistorik.