Søg i inkognitotilstand

Du kan browse mere privat på internettet i inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Ny inkognitofane . Der åbnes en ny inkognitofane.
Tips!
  • Hvis du vil tjekke, om du bruger privat browsing, skal du trykke på Skift fane Skift faner.
  • Stryg til højre for at se, om du har åbne inkognitofaner. En inkognitofane har inkognitoikonet øverst.
  • Din browseraktivitet er kun privat, når du bruger en inkognitofane.

Du kan skifte mellem inkognitofaner og almindelige faner i Chrome:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på skærmen.
    • På iPhone kan du se følgende:
      • Skift fane Skift faner nederst.
      • Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger nederst til højre.
    • På iPad kan du se følgende:
      • Skift fane Skift faner øverst.
      • Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger øverst til højre.
  3. Stryg til højre eller venstre for at skifte mellem inkognitofaner og almindelige faner i Chrome.

Åbn links i inkognitotilstand

Når du åbner et link fra en anden app eller en besked, kan du vælge at åbne linket på en inkognitofane i Chrome. Sådan ændres denne indstilling:

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger og så Privatliv og sikkerhed.
  3. Aktivér eller deaktiver Anmod om at åbne links fra andre apps i inkognito.
Åbn et link med inkognitotilstand
  1. Tryk på et link, du vil åbne i Chrome Chrome, på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Åbn i inkognitotilstand i Chrome.

Lås inkognitofaner, når du skifter mellem apps

Alle, der bruger din enhed, kan tilgå inkognitofaner, som du lader være åbne. Hvis du vil lade inkognitofaner være åbne, men du ikke ønsker, at andre skal kunne se dem, kan du låse dine inkognitofaner.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Privatliv og sikkerhed.
  4. Aktivér Lås inkognitofaner, når du lukker Chrome.

Afslut inkognitotilstand

Hvis du har åbnet en inkognitofane og åbner en ny, fortsætter din private browsersession på den nye fane. Luk alle inkognitofaner for at afslutte.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på skærmen.
  3. Stryg til højre for at se dine åbne inkognitofaner.
  4. Vælg den fane, du vil lukke. Tryk på Luk Luk øverst til højre på fanen.