Privat brug af internettet

Hvis Google Chrome ikke skal huske din aktivitet, kan du gå privat på nettet i inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Ny inkognitofane . Der åbnes en ny inkognitofane.

Tryk på Skift fane Skift faner for at tjekke, om du er i inkognitotilstand. Stryg til højre for at se, om du har åbne inkognitofaner. Kig efter inkognitoikonet foroven.

Du bruger kun nettet privat, når du er på en inkognitofane.

Du kan skifte mellem inkognitofaner og almindelige Chrome-faner:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på siden. Stryg til højre eller venstre for at skifte mellem inkognitofaner og almindelige faner i Chrome.

Tip!

På iPhone kan du se følgende:

• Skift fane Skift faner nederst.
  • Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger nederst til højre.

På iPad kan du se følgende:

• Skift fane Skift faner øverst.
  • Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger øverst til højre.

Lås inkognitofaner, når du skifter mellem apps

Alle, der bruger din enhed, kan tilgå inkognitofaner, som du lader være åbne. Hvis du vil lade inkognitofaner være åbne, men du ikke ønsker, at andre skal kunne se dem, kan du låse dine inkognitofaner.

1. Åbn Chrome Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og derefter Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Sikkerhed og privatliv.
  4. Aktivér Lås inkognitofaner, når du lukker Chrome.

Luk inkognitotilstand for at stoppe privat browsing

Inkognitotilstand kører på en anden fane end dine normale browsersessioner i Chrome.

Hvis du har åbnet en inkognitofane og åbner en ny, fortsætter din private browsersession på den nye fane. Du skal lukke alle inkognitofaner for at afslutte inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst på siden. Stryg til højre for at se dine åbne inkognitofaner.
  3. Find den fane, du vil lukke. Tryk på Luk Luk øverst til højre på fanen.

Hvad sker der, når du bruger nettet privat?

• Chrome gemmer ikke din browserhistorik, dine cookies, dine websitedata eller de oplysninger, du indtaster i formularer.
  • De filer, du downloader, og bogmærker, du opretter, gemmes.
  • Din aktivitet skjules ikke for de websites, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder.

Få flere oplysninger om, hvordan privat browsing fungerer.