Privat brug af internettet

Hvis Google Chrome ikke skal huske din aktivitet, kan du gå privat på nettet i inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Ny inkognitofane Inkognito. Der åbnes en ny inkognitofane.

Tryk på Skift fane Skift faner for at tjekke, om du er i inkognitotilstand. Stryg til højre for at se, om du har åbne inkognitofaner. Kig efter inkognitoikonet Inkognito foroven.

Du bruger kun nettet privat, når du bruger en inkognitofane.

Du kan skifte mellem inkognitofaner og almindelige Chrome-faner:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst. Stryg til højre eller venstre for at skifte mellem inkognitofaner og almindelige faner i Chrome.

Stop privat browsing

Inkognitotilstand kører på en anden fane end dine normale browsersessioner i Chrome.

Hvis du har åbnet en inkognitofane og åbner en ny, fortsætter din private browsersession på den nye fane. Du skal lukke alle inkognitofaner for at afslutte inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Skift fane Skift faner nederst. Stryg til højre for at se dine åbne inkognitofaner.
  3. Find den fane, du vil lukke. Tryk på Luk Luk øverst til højre på fanen.

Hvad der sker, når du bruger nettet privat

• Chrome gemmer ikke din browserhistorik, dine cookies, dine websitedata eller de oplysninger, du indtaster i formularer.
  • De filer, du downloader, og bogmærker, du opretter, gemmes.
  • Din aktivitet skjules ikke fra de websites, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder.

Få flere oplysninger om, hvordan privat browsing fungerer.