Privat brug af internettet

Hvis Google Chrome ikke skal huske din aktivitet, kan du gå privat på nettet i inkognitotilstand.

1. Åbn Chrome på din computer.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Nyt inkognitovindue.
  3. Der åbnes nu et nyt vindue. Kig efter inkognitoikonet Inkognitotilstand i hjørnet øverst i vinduet.

Du kan også bruge en tastaturgenvej til at åbne et inkognitovindue:

• I Windows, Linux eller Chrome OS: Tryk på Ctrl+Shift+N.
  • På Mac: Tryk på ⌘+Shift+N.

Stop privat browsing

Inkognitotilstand kører i et andet vindue end dine normale browsersessioner i Chrome. Du skal lukke alle inkognitovinduer for at afslutte inkognitotilstand.

1. Gå til dit inkognitovindue på din computer.
  2. Luk vinduet:
    • I Windows, Linux eller Chrome OS: Klik på Luk Luk øverst til højre.
    • På Mac: Klik på Luk Luk øverst til venstre.

Hvad der sker, når du bruger nettet privat

• Chrome gemmer ikke din browserhistorik, dine cookies, dine websitedata eller de oplysninger, du indtaster i formularer.
  • De filer, du downloader, og bogmærker, du opretter, gemmes.
  • Din aktivitet skjules ikke fra de websites, du besøger, din arbejdsgiver, din skole eller din internetudbyder.

Få flere oplysninger om, hvordan privat browsing fungerer.