Brug internettet uden registrering med inkognitotilstand

Hvis Google Chrome ikke skal registrere, hvilke sider du besøger, og hvad du downloader, kan du bruge internettet uden registrering i inkognitotilstand.

Sådan fungerer inkognitotilstand

Inkognitotilstand åbner et nyt vindue, hvor du kan bruge internettet, uden at Chrome gemmer de websites, du besøger. Du kan skifte mellem et inkognitovindue og almindelige browservinduer, du har åbnet i Chrome. Du er dog kun i inkognitotilstand, når du bruger inkognitovinduet.

Nogle oplysninger kan ses af andre

Inkognitotilstand forhindrer kun Chrome i at gemme de sider, du besøger. Tilstanden forhindrer ikke andre kilder i at se, hvilke websites du har besøgt. Disse kilder omfatter:

• Din internetudbyder
  • Din arbejdsgiver (hvis du bruger en arbejdscomputer)
  • Selve de websites, du besøger

Downloads gemmes på din computer

Chrome gemmer ikke de filer, du downloader i inkognitotilstand. De downloadede filer gemmes dog i mappen med downloads på din computer, selv efter du har lukket dine inkognitofaner. Du og alle andre brugere af din computer kan se og åbne filerne.

Du kan få flere oplysninger om, hvad der gemmes i inkognitotilstand i privatlivspolitikken for Chrome.

Åbn et inkognitovindue

Du kan åbne et inkognitovindue på din computer for at forhindre, at Chrome gemmer din browserhistorik. Du kan skifte mellem inkognitovinduer og almindelige vinduer, du har åbne. Du er dog kun i inkognitotilstand, når du bruger inkognitovinduet.

1. Åbn Chrome.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Mere Mere og dernæst Nyt inkognitovindue.
  3. Et nyt vindue åbnes. Kig efter det grå inkognitoikon Inkognitotilstand øverst.

Du kan også bruge en tastaturgenvej til at åbne et inkognitovindue:

• I Windows, Linux eller Chrome OS: Tryk på Ctrl+Shift+N.
  • På Mac: Tryk på ⌘+Shift+ N.

Afslut og deaktiver inkognitotilstand

Inkognitotilstand kører i et andet vindue end dine normale browsersessioner i Chrome. Du skal lukke alle inkognitovinduer for at afslutte inkognitotilstand.

1. Gå til dit inkognitovindue.
  2. Klik på Luk Luk i hjørnet af vinduet.
    • I Windows eller Linux: Se øverst til højre.
    • På Mac: Se øverst til venstre.