Brug internettet uden registrering med inkognitotilstand

Hvis du ikke ønsker, at Google Chrome skal huske på, hvilke sider du besøger, og hvad du downloader, kan du gå på nettet i inkognitotilstand.

Sådan er du inkognito

Du kan åbne et inkognitovindue på din computer og på mobilenheder for at forhindre, at Chrome gemmer din browserhistorik. Du kan skifte imellem inkognitovinduer og almindelige vinduer, du har åbne. Du er dog kun i inkognitotilstand, når du bruger inkognitovinduet.

På en computer

1. Åbn Chrome.
  2. Klik på Mere Mere øverst til højre.
  3. Vælg Nyt inkognitovindue.
  4. Der åbnes nu et nyt vindue med et gråt inkognitoikon Inkognitotilstand.

Tip! Du kan også bruge en tastaturgenvej til at åbne et inkognitovindue. Tryk på Ctrl + Shift + N (Windows, Linux og Chrome OS) eller ⌘ + Shift + N (Mac).

Hvis du vil afslutte inkognitotilstanden, skal du lukke hvert af dine inkognitovinduer:

1. Gå til dit inkognitovindue.
  2. Tryk på Luk Luk øverst.​
På en Android-enhed
  1. Åbn Chrome-appen Chrome-appen.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Tryk på Ny inkognitofane.
  4. Der åbnes nu et nyt vindue med et gråt inkognitoikon Inkognitotilstand.

Hvis du vil afslutte inkognitotilstanden, skal du lukke hvert af dine inkognitovinduer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome-appen.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane øverst til højre. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på dine inkognitofaner.
På en iPhone eller iPad
  1. Åbn Chrome-appen Chrome-appen.
  2. Tryk på Mere Mere.
  3. Vælg Ny inkognitofane.
  4. Der åbnes nu et nyt vindue med et gråt inkognitoikon Inkognitotilstand.

Hvis du vil afslutte inkognitotilstanden, skal du lukke hvert af dine inkognitovinduer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome-appen.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane øverst til højre. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på dine inkognitofaner.

Sådan fungerer inkognitotilstand

Det, du ser

Inkognito er en tilstand, der åbner et nyt vindue, hvor du kan søge privat på internettet, uden at Chrome gemmer de websites, du besøger. Du kan skifte mellem et inkognitovindue og eventuelle almindelige browservinduer, du har åbnet i Chrome. Du er dog kun i inkognitotilstand, når du bruger inkognitovinduet.

Du skal stadig være forsigtig. Inkognitotilstand forhindrer kun Chrome i at gemme de sider, du besøger. Det forhindrer ikke, at andre kilder ser din browsingaktivitet, herunder:

• Din internetudbyder
  • Din arbejdsgiver (hvis du bruger en arbejdscomputer)
  • Selve de websites, du besøger

Det, du har downloadet

Chrome gemmer ikke de filer, du downloader i inkognitotilstand. De downloadede filer gemmes dog i downloadmappen på din computer, hvor du og andre brugere af din computer kan se og åbne dem, selv efter du har lukket dine inkognitofaner.

Du kan få flere oplysninger om, hvad der gemmes i inkognitotilstand i privatlivspolitikken for Chrome.

Afslut og deaktiver inkognitotilstand

Inkognitotilstand kører i et andet vindue end dine normale browsersessioner i Chrome. Du skal lukke alle inkognitovinduer for at afslutte inkognitotilstand. Vælg din enhed nedenfor for at få flere oplysninger om, hvordan du gør.

På en computer

Hvis du vil afslutte inkognitotilstanden, skal du lukke hvert af dine inkognitovinduer:

1. Gå til dit inkognitovindue.
  2. Tryk på Luk Luk øverst.
På en Android-telefon eller -tablet

Hvis du vil afslutte inkognitotilstanden, skal du lukke hvert af dine inkognitovinduer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome-appen.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane øverst til højre. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på dine inkognitofaner.
På en iPhone og iPad

Hvis du vil afslutte inkognitotilstanden, skal du lukke hvert af dine inkognitovinduer:

1. Åbn Chrome-appen Chrome-appen.
  2. Tryk på Skift fane Skift fane øverst til højre. Du kan nu se dine åbne faner i Chrome.
  3. Tryk på Luk Luk øverst til højre på dine inkognitofaner.