Søg på nettet med Chrome

Du kan hurtigt finde det, du leder efter på internettet, i dine bogmærker og i din browserhistorik.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Indtast din søgning i adresselinjen.
  3. Tryk på søgeresultatet, eller Fortsæt Fortsæt.

Søg på en webside

Du kan finde et bestemt ord eller en bestemt sætning på en webside på din Android-enhed.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en webside.
  3. Tryk på Mere Mereog derefter Find på siden.
  4. Skriv din søgeterm.
  5. Tryk på Søg Søg.
  6. Match fremhæves. Du kan se de steder, hvor der er et match, ved hjælp af markørerne i rullepanelet.

Søgeord eller billeder

Du kan finde flere oplysninger om en bestemt sætning eller et bestemt ord eller billede på en webside.

Google skal være angivet som din standardsøgemaskine, før du kan bruge Tryk for at søge.

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Åbn en webside.
  3. Tryk på et ord på en webside for at markere det.
  4. Tryk på det panel, der vises nederst på siden. Du kan nu se søgeresultater for de ord, du har markeret.

Sådan deaktiverer du Tryk for at søge:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Mereog derefter Indstillinger.
  3. Tryk på Synkronisering og Google-tjenesterog derefterTryk for at søge.
  4. Deaktiver Tryk for at søge.