Konfigurer din standardsøgemaskine

Du kan bruge adresselinjen (omnifeltet) som et søgefelt. Søgefeltet bruger automatisk Google, men du kan vælge en anden standardsøgemaskine i stedet.

Hvis Google normalt er din søgemaskine og pludselig ikke er det mere, kan du have malware. Få hjælp til at gendanne dine Chrome-indstillinger.

Angiv din standardsøgemaskine

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Mere Mere og så Indstillinger Indstillinger.
  3. Tryk på Søgemaskine.
  4. Vælg den søgemaskine, du vil bruge.

Søgemaskiner, du har besøgt og brugt for nylig, er muligvis tilføjet som valgmuligheder for din standardsøgemaskine.

Brug af Google som din standardsøgemaskine

Når Google er din standardsøgemaskine, anvendes din placering, når du søger via adresselinjen eller på Google. Få flere oplysninger om deling af din placering.

Hvis du ikke længere vil bruge din placering i forbindelse med søgninger, kan du deaktivere Chromes adgang til din placering:

1. Åbn appen Indstillinger på din iPhone eller iPad.
  2. Find og tryk på Chrome.
  3. Tryk på Placering og så Aldrig.