Konfigurer din standardsøgemaskine

Du kan bruge adresselinjen (omnifeltet) som et søgefelt. Søgefeltet bruger automatisk Google, men du kan vælge en anden standardsøgemaskine i stedet.

Hvis Google normalt er din søgemaskine og pludselig ikke er det mere, kan du have malware. Få hjælp til at gendanne dine Chrome-indstillinger.

Angiv din standardsøgemaskine

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Til højre for adresselinjen skal du trykke på Mere Mere og så Indstillinger.
  3. Tryk på Søgemaskine under "Grundlæggende".
  4. Vælg den søgemaskine, du vil bruge.

Søgemaskiner, du har brugt for nylig, tilføjes som valgmuligheder til din standardsøgemaskine.

Brug af Google som din standardsøgemaskine

Når Google er din standardsøgemaskine, anvendes din placering, når du søger via adresselinjen eller på Google. Få flere oplysninger om, hvordan du deler din placering.

Sådan stopper du med at bruge din placering i søgninger:

1. Åbn Chrome-appen Chrome på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Gå til en Google-søgeside, f.eks. google.com.
  3. Tryk på hængelåsen Lås til venstre for webadressen.
  4. Tryk på Indstillinger for website og så Placeringsadgang.
  5. Vælg Bloker for den aktuelle søgemaskine.