Nedlasting og installering av Google Chrome

Skaff deg Google Chrome

Google Chrome er en gratis nettleser. Klikk på en av linkene nedenfor for å laste den ned:

Installer Chrome og se systemkravene

Installer Chrome for å få en rask, gratis nettleser. Du kan også installere Chrome på nytt for å fikse problemer med Flash, programtillegg, søkemotoren din, forgrunnsvinduer eller Chrome-oppdateringer. Klikk nedenfor for å finne ut hvordan du installerer Chrome for hver enhet.

Windows

Slik installerer du Chrome for brukerkontoen din:

1. Last ned installasjonsfilen.
  2. Trykk på Kjør eller Lagre hvis du blir bedt om det.
  3. Hvis du velger Lagre, må du dobbeltklikke på installasjonsfilen for å starte installasjonsprosessen. Vi importerer startsideinnstillingene og nettleserloggen din automatisk.
  4. Start Chrome:
    • Windows 7/Vista: Et Chrome-vindu åpnes når alt er konfigurert.
    • Windows 8: En velkomstdialog åpnes. Klikk på Neste for å velge standardnettleser. Hvis du velger Google Chrome, startes Chrome som en Windows 8-app fra startsiden.

Systemkrav

Datamaskinen din må oppfylle følgende krav for å kunne kjøre Google Chrome:

• Windows XP Service Pack 2+, Windows Vista, Windows 7, Windows 8 eller Windows 10.
    Merk: Støtten for Windows XP og Vista avsluttes snart. Finn ut mer
  • En SSE2-kompatibel Intel Pentium 4-prosessor eller nyere.
  • 350 MB ledig diskplass.
  • 512 MB RAM.

Mac
  1. Last ned installasjonsfilen.
  2. Åpne filen «Google Chrome.dmg».
  3. Finn Chrome-ikonet Chrome logo i vinduet som åpnes. Dra dette ikonet til programmappen. Vi importerer startsideinnstillingene og nettleserloggen din automatisk.
    Merk: Hvis du ikke har administratorrettigheter, kan du dra ikonet til et sted på datamaskinen der du har rettigheter, for eksempel skrivebordet.
  4. Finn dokken, og dra diskavbildningen for Google Chrome til utmatingsikonet .

Systemkrav

Datamaskinen din må oppfylle følgende krav for å kunne kjøre Google Chrome:

• Mac OS X 10.6 eller nyere.
    Merk: Støtten for Mac OS X 10.6, 10.7 og 10.8 avsluttes snart. Finn ut mer
  • En 64-bits Intel-prosessor.
  • 350 MB ledig diskplass.
  • 512 MB RAM.

Linux

Bruk samme programvare du bruker til å installere programmer på datamaskinen, til å installere Chrome. Sjekk først at du har administratortilgang.

1. Last ned installasjonsfilen.
  2. Klikk på OK for å åpne pakken.
  3. Klikk på Installer pakke.
  4. Når konfigurasjonsprosessen er ferdig, åpnes et Chrome-vindu. Programinformasjonen for Google Chrome legges til i programvarebehandlingen, slik at Chrome kan holdes oppdatert.

Systemkrav

Merk: Alle 32-biters Linux-versjoner, og i tillegg Ubuntu 12.04 (Precise) og Debian 7 (Wheezy), mister støtten fra tidlig i mars 2016.

Datamaskinen din må oppfylle følgende krav for å kunne kjøre Google Chrome:

• Ubuntu 12.04+, Debian 7+, openSUSE 13.1+ eller Fedora Linux 21.
  • En Intel Pentium 4-prosessor eller nyere.
  • 350 MB ledig diskplass.
  • 512 MB RAM.

Android

Chrome for Android er tilgjengelig på telefoner og nettbrett som kjører Android 4.1 (Jelly Bean) eller nyere. Hvis du bruker Android 4.0 (Ice Cream Sandwich), fungerer Chrome-versjon 42 og lavere, men du får ikke oppdateringer til Chrome.

1. Gå til Chrome for Android i Play Butikk.
  2. Trykk på Installer.
  3. Trykk på Godta og last ned.
  4. For å begynne å surfe, gå til startsiden eller Alle apper-siden, og trykk på Chrome-ikonet Chrome logo.
iOS

Først må du sjekke systemkravene. Chrome for iOS er tilgjengelig på iPad, iPhone og iPod Touch med iOS 9 eller nyere og finnes på alle språkene som støttes i Apple App Store.

1. Gå til Chrome-siden i Apple App Store på enheten.
  2. Trykk på Gratis.
  3. Trykk på Installer appen.
  4. Skriv inn passordet for Apple-ID-en din, og trykk på OK.
  5. Åpne Chrome.
  6. Når installasjonen er ferdig, trykker du på Chrome-ikonet Chrome logo på startskjermen for å åpne appen.

Løs problemer ved installasjon av Chrome

Finn ut hvordan du løser problemer ved installasjon av Chrome. Eller fiks nettsteder som ikke lastes inn.