Google Chromen lataaminen ja asentaminen

Google Chrome on nopea ja maksuton verkkoselain. Tarkista ennen lataamista, tukeeko Chrome käyttöjärjestelmääsi ja täyttääkö järjestelmäsi myös muut vähimmäisvaatimukset.

Google Chromen lataaminen

Lataa Chrome Android-puhelimille ja ‑tableteille.

Chrome on saatavilla puhelimille ja tableteille, joiden käyttöjärjestelmä on Android 4.4 (KitKat) tai uudempi.

Chromen asentaminen

1. Avaa puhelimella tai tabletilla Google Playn Chrome-sivu.
  2. Valitse Asenna.
  3. Valitse Hyväksy.
  4. Aloita internetin selaaminen siirtymällä aloitusnäytölle tai Kaikki sovellukset ‑sivulle. Napauta Chrome-sovellusta Chrome.

Chromen poistaminen ja asentaminen uudelleen saattaa korjata hakukoneeseen, Flashiin, ponnahdusikkunoihin tai Chrome-päivityksiin liittyviä ongelmia.